ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2021-2022
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2021-2022
.
Mε Ηλυσιακό στο Ρέντη το Σάββατο (16:00)

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, η οποία υποδέχεται τον Ηλυσιακό το Σάββατο (23/10) στις 16:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Volleyleague.  Oι «ερυθρόλευκες» θέλουν να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα για να πετύχουν την 3η νίκη τους στο πρωτάθλημα, πριν στρέψουν την προσοχή τους και πάλι στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, αφού την προσοχή Τετάρτη (27/10) θα αντιμετωπίσουν την Ζοκ στη Σερβία, στο πρώτο παιχνίδι του γ’ προκριματικού γύρου του Champions League.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τoν Ηλυσιακό αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Μελίνα Εμμανουηλίδου, Ξένια Κακουράτου, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Αγγελίνα Συριστατίδη, Βίλμα Σάλας, Μαριάνα Αντράντε Κόστα, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Μαρία Γενιτσαρίδη, Ιλιόνη Κελεσίδη, Παναγιώτα Ξανθοπούλου, Σία Τοτσίδου.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σία Τοτσίδου: «Σίγουρα προερχόμαστε από μια κακή εμφάνιση και θέλουμε να δείξουμε πολύ καλύτερο πρόσωπο στο παιχνίδι που ακολουθεί. Πρέπει να κοιτάζουμε μόνο μπροστά από εδώ και πέρα, δεν πιστεύω ότι κρίνεται ένα πρωτάθλημα ή κάποιος τίτλος από τον Οκτώβριο. Αυτή είναι η ψυχολογία που έχουμε και θέλουμε να εμφανιστούμε καλύτερες σε κάθε παιχνίδι. Αυτός είναι ο στόχος και για αυτό θα δουλέψουμε το διάστημα που έρχεται με τα επόμενα παιχνίδια, στα οποία θέλουμε να παρουσιαστούμε βελτιωμένες και να δείξουμε μια πολύ καλύτερη εικόνα σαν ομάδα».