ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2021-2022
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2021-2022
.
Για τη νίκη στη Θεσσαλονίκη!

Αντιμέτωπη με τον ΠΑΟΚ, θα τεθεί η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Volleyleague, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (20/10) στις 18:00  στο PAOK Sports Arena αφού άλλαξε η έδρα μετά από αίτημα της γηπεδούχου ομάδας.  Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να πανηγυρίσουν την τρίτη διαδοχική νίκη στην πρώτη εκτός έδρας αναμέτρηση για το πρωτάθλημα. Η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (19/10) στη Θεσσαλονίκη. 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ζιλ Φερέρ Κουτίνιο: «Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι μας περιμένει ένα σημαντικό παιχνίδι.  Επιδίωξη μας είναι να παίξουμε καλό βόλεϊ και φυσικά να φύγουμε με τη νίκη από την έδρα του ΠΑΟΚ. Η ομάδα μας έχει δείξει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μια εμφάνιση που θα μας οδηγήσει στη νίκη».

Σάσκια Χίπε: «Έχουμε μπροστά μας το πρώτο σημαντικό παιχνίδι για το Ελληνικό πρωτάθλημα και φυσικά πηγαίνουμε στην έδρα του ΠΑΟΚ για τη νίκη. Για τις νέες μας παίκτριες θα είναι μια νέα εμπειρία αλλά μετά τα παιχνίδια μας στην Ευρώπη θεωρώ είμαστε έτοιμες. Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση τη δεδομένη στιγμή και έχουμε καταφέρει να εξελισσόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Επίσης η δύναμή μας είναι ότι οι παίκτριες που έρχονται από τον πάγκο σε οποιαδήποτε στιγμή, δίνουν λύσεις στον αγώνα και μπορούμε να βασιζόμαστε σε αυτές».