ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2022-2023
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2022-2023
.
Σάρωσε ο Θρύλος στο Μαρούσι!

Σάρωσε ο Ολυμπιακός στον 3ο αγώνα του Joya KickBoxing Championship ο οποίος διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στο Κλειστό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» στο Μαρούσι. Ο σύλλογος μας συμμετείχε στον σπουδαίο αγώνα με 4 αθλητές και κατάφερε να κατακτήσει 3 μετάλλια! Οι αθλητές μας συμμετείχαν στο στυλ Kick Light και έδειξαν πως το μέλλον τους ανήκει. Μετάλλια κατέκτησαν ο Κώστας Μπατζάκου στα -70κ, ο Ραφαήλ Τζανετής στα 91+ , ο Γιώργος Παυλίδης στα 63κ ενώ στα -70κ ο Μοχάμετ Χασάν έχασε στις λεπτομέρειες το μετάλλιο!  

Η επικεφαλής του Τμήματος Νατάσα Ποντίκα μετά από την ολοκλήρωση του αγώνα δήλωσε : «Είμαι πολύ ευχαριστημένη  αφού στη 2η συμμετοχή μας σε αγώνες  τα παιδιά είχαν εξαιρετικές επιδόσεις. Ήταν πολύ καλή η παρουσία τους εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Όλη η αποστολή μας είχε άψογη συμπεριφορά και βγάλαμε ασπροπρόσωπο τον Ολυμπιακό. Θέλω επίσης να δώσω συγχαρητήρια στους προπονητές μας Βλαδίμηρο Ναζαρένκο και Ισίδωρο Μπινίκο για την πολύ καλή προετοιμασία που έκαναν στα παιδιά και τον Ισίδωρο για τις οδηγίες του στο ζέσταμα αλλά και στην διάρκεια των αγώνων».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Ισίδωρος Μπινίκος σημείωσε: «Το σημαντικότερο απ’ όλα είναι πως τόσο οι προπονητές όσο και οι αθλητές ευχαριστηθήκαμε τον αγώνα. Είμαι περήφανος γι’ αυτά τα παιδιά. Ανταποκρίθηκαν επάξια στο ειδικό βάρος του συλλόγου που εκπροσωπούν, του Ολυμπιακού. Όλοι τους τα πήγαν περίφημα. Συνεχίζουμε την προετοιμασία για τον 4ο αγώνα της σειράς που θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο και φυσικά για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έχει προγραμματιστεί για τον Δεκέμβριο».