ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2019-2020
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2019-2020
.

EU Programs

 

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την παράδοση που τον θέλει να πρωταγωνιστεί και εκτός αγωνιστικών χώρων, στα ευρωπαϊκά προγράμματα Erasmus+. 

 

Το Erasmus+ sport αποσκοπεί στην υποστήριξη ευρωπαϊκών συνεργασιών στον αθλητισμό προκειμένου να επιτευχθούν οι ακόλουθοι στόχοι:

1)Αντιμετώπιση των ανασταλτικών παραγόντων της αθλητικής ακεραιότητας, όπως το ντόπινγκ, τα στημένα παιχνίδια και η βία, καθώς και κάθε είδους μισαλλοδοξία και διακρίσεις.

2)Προώθηση και στήριξη της καλής διακυβέρνησης στον αθλητισμό καθώς και της διπλής σταδιοδρομίας (dual-career) των αθλητών. 

3)Προώθηση εθελοντικών δραστηριοτήτων στον αθλητισμό, καθώς και η κοινωνική ένταξη, οι ίσες ευκαιρίες και η συνειδητοποίηση της σημασίας της σωματικής άσκησης που ενισχύει την υγεία, μέσω της αυξημένης συμμετοχής και της ισότιμης πρόσβασης στον αθλητισμό για όλους.

 

Μετά την συμμετοχή στα προγράμματα «Sport&Support», «Sport My Way» και «You’re Hope» την τελευταία τετραετία, έρχονται τέσσερα νέα projects για την επόμενη διετία που πιστοποιούν την καλή δουλειά των ανθρώπων του συλλόγου μας όσον αφορά τις κοινωνικές και αθλητικές πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Ο Θρύλος συνεχίζει να δείχνει τον ηγετικό του ρόλο στις τάξεις της Ένωσης Ευρωπαϊκών πολυαθλητικών συλλόγων (EMCA) και αναπτύσσει διαρκώς νέες εποικοδομητικές και ενδιαφέρουσες συνεργασίες με μεγάλο αριθμό ευρωπαϊκών συλλόγων και αθλητικών φορέων αποδεικνύοντας ότι είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης. 

 

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εγκριθέντων για το 2019 προγραμμάτων, ο σύλλογος μας συμμετέχει σε 4 projects, σε δυο εκ των οποίων θα έχει τον ρόλο του συντονιστή. Πρόκειται για προγράμματα πολύπλοκου περιεχομένου που μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο το κοινωνικό προφίλ του συλλόγου και συμβάλλουν στην διάδοση των καλών πρακτικών λειτουργίας του σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

 

Όμως, η συμμετοχή του στα Ευρωπαϊκά προγράμματα δεν σταματά εδώ, καθώς έχει ήδη δείξει ενδιαφέρον για νέες δράσεις και έχει προτείνει καινοτόμες ιδέες που αναμένεται να οριστικοποιηθούν το φθινόπωρο του 2019. 

 

 

 

LEADER

 
My Olympic Experience Sports For Different Heroes You're Hope
     
     
 

PARTNER

 
Αποτέλεσμα εικόνας για big4sports
 

 

Big4Sports Multisport Academy Sport My Way 
     
 
 

 
  Sport & Support  

 

 

Greek