ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Υποδέχεται τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης!

Μετά το νικηφόρο πέρασμα από την έδρα του Παμβοχαϊκού στην πρεμιέρα, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας βόλεϊ Ανδρών στο πρωτάθλημα της συνεχίζονται το Σάββατο (4/11). Οι Πειραιώτες υποδέχονται στις 15:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Volleyleague. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών και θα μεταδοθεί ζωνταντά τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 2. Ο προπονητής τουΟλυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Κώστας Χριστοφιδέλης, Γιάννης Ρουμελιωτάκης, Νίκος Ζουπάνης, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστας Στιβαχτής, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Μάρκους Μπέμε, Άκης Δαρίδης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευάς Τσέλιος, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν Ράουβερντικ.

Ο διαγώνιος του Ολυμπιακού Μίκο Οϊβάνεν δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας στο γήπεδο. Έχουμε τους στόχους μας ως ομάδα και δεν μας ενδιαφέρει ποιος είναι ο αντίπαλος και ποια είναι η δυναμικότητά του. Θα έρθουν αρκετά παιχνίδια και δύσκολα αργότερα στη σεζόν και πρέπει να βρισκόμαστε στο επίπεδο που απαιτείται».