ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2022-2023
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2022-2023
.
Συμμετοχή στην εκδήλωση για τα 115α γενέθλια της Hask Mladost

Αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού, με επικεφαλής την Γενική Γραμματέα, κα Χριστίνα Τσιλιγκίρη παρευρέθηκε σε εκδήλωση στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας στο πλαίσιο του εορτασμού της συμπλήρωσης 115 χρόνων από την ίδρυση του αθλητικού σωματείου Hask Mladost. Οι άνθρωποι του κροατικού συλλόγου ετοίμασαν μια εξαιρετική εκδήλωση η οποία περιελάμβανε ομιλίες του Προέδρου και εκπροσώπων τοπικών φορέων, ιστορική αναδρομή στις σημαντικότερες επιτυχίες των ομαδικών τμημάτων και αθλητών του σωματείου καθώς επίσης και βράβευση θρυλικών προσωπικοτήτων του παρελθόντος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκτός από την κα Τσιλιγκίρη, o Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Hask Mladost, ο Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων, κ. Bojan Mijatovic, η Πρόεδρος της EMCA και Γενική Γραμματέας της Levski Sofia, κα Vanina Milanova, καθώς και εκπρόσωποι των συλλόγων Ferencvaros και Wienver οι οποίοι συμμετέχουν στα Ευρωπαϊκά προγράμματα Erasmus+ μαζί με τον Ολυμπιακό.

Η κα Τσιλιγκίρη κλήθηκε να απευθύνει χαιρετισμό δείχνοντας την ιδιαίτερη χαρά της για την συμμετοχή στην εν λόγω εκδήλωση και έδωσε έμφαση στην εξαιρετική συνεργασία μεταξύ των δύο συλλόγων τα τελευταία χρόνια η οποία έχει θετικά αποτελέσματα τόσο στις εσωτερικές διεργασίες και το κοινωνικό προφίλ των συλλόγων όσο και στις λειτουργίες της EMCA.

Με την εκδήλωση αυτή ολοκληρώθηκε η διήμερη επίσκεψη των ανθρώπων του Ολυμπιακού στην κροατική πρωτεύουσα. Μια επίσκεψη όπου η Γενική Γραμματέας του Ολυμπιακού συμμετείχε επίσης στην ημερίδα με θέμα ‘’Η θέση της γυναίκας στον αθλητισμό’’ παρουσιάζοντας μια διαφορετική και ενδιαφέρουσα προσέγγιση. Επιπλέον, οι εκπρόσωποι των συλλόγων/μελών της EMCA είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν πολλαπλές συναντήσεις εν όψει των νέων προγραμμάτων που αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιανουάριο και θα υλοποιηθούν κατά την διάρκεια του 2019. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα αποτελέσματα των εγκριθέντων προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ήταν πολύ θετικά για τον Ολυμπιακό καθώς θα συμμετέχει σε 4 διαφορετικά προγράμματα εκ των οποίων στα δύο θα έχει τον συντονιστικό ρόλο. Για μια ακόμη φορά, ο σύλλογος έδειξε τον ηγετικό ρόλο που διαδραματίζει στις τάξεις των Ευρωπαϊκών πολυαθλητικών συλλόγων εξασφαλίζοντας τα εγκωμιαστικά σχόλια των λοιπών συμμετεχόντων. Παράλληλα, οι παρευρισκόμενοι συζήτησαν περαιτέρω για πιθανές μελλοντικές συνεργασίες και τρόπους αναμόρφωσης της Ένωσης. Από πλευράς Ολυμπιακού, προτάθηκαν καινοτόμες αλλαγές στον τρόπο διοίκησης και προώθησης της Ένωσης με σκοπό την συνεχή της ανάπτυξη εν όψει της Γενικής Συνέλευσης που θα λάβει χώρα στις Βρυξέλλες τον Φεβρουάριο του 2019.