ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Στην Αλεξανδρούπολη πριν τη Λοκομοτίβ!

Τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης εκτός έδρας αντιμετωπίζει το Σάββατο (13/1) στις 17:00, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Volleyleague, λίγες ημέρες πριν την ευρωπαϊκή υποχρέωση με τη Λοκομοτίβ Μπακού στο Ρέντη (17/1, 18:00). Οι Πειραιώτες που βρίσκονται από την Παρασκευή το μεσημέρι στην Αλεξανδρούπολη θέλουν να πανηγυρίσουν την 13η νίκη σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα διευρύνοντας την πορεία, χάρη στην οποία απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής. Αγωνιστικά προβλήματα για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δεν υπάρχουν.

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελείται από τους: Κώστα Χριστοφιδέλη, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Νίκο Ζουπάνη, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστα Στιβαχτή, Γιώργο Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Μάρκους Μπέμε, Άκη Δαρίδη, Ανδρέα Ανδρεάδη, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευά Τσέλιο, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν Ράουβερντικ.

Οϊβάνεν: «Να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί»

Ο Μίκο Οϊβάνεν δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Οι υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα συνεχίζονται με ένα εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί στις εγχώριες διοργανώσεις και στη συνέχεια θα επικεντρωθούμε στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Λοκομοτίβ Μπακού που ακολουθεί την Τετάρτη στο Ρέντη. Η ομάδα μας βρίσκεται σε καλή κατάσταση αλλά έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης».