ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Πρώτος ο Καραλής με 5,72!

Τις υψηλές «πτήσεις» του συνέχισε ο πρωταθλητής της ομάδας στίβου του Ολυμπιακού, Εμμανουήλ Καραλής, στο μίτινγκ του ΣΕΦ. Ο Καραλής αναδείχθηκε νικητής στη διοργάνωση, στο άλμα επί κοντώ, αφού «πέταξε» πάνω από τα 5,72μ., αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον συναθλητή του στον Θρύλο, Πέτρο Χατζίου (5,15μ.). Ο άλτης των «ερυθρόλευκων» έδωσε συνέχεια στην εμφάνιση που είχε (5,71μ.) στο μίτινγκ της Καρλσρούης και παράλληλα, έδειξε έτοιμος για επιδόσεις πάνω από το ατομικό του ρεκόρ, δηλαδή τα 5,80μ.

Την τέταρτη θέση στην ημερίδα κλειστού στίβου του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας κατέκτησε, στη σφαίρα, ο αθλητής του Ολυμπιακού, Γεράσιμος Θεοδώρου, με επίδοση 16.07μ.

Ο τέταρτος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, Καραλής, δήλωσε: «Είμαι κοντά στο ατομικό ρεκόρ μου, το οποίο πιστεύω θα μπορέσω να βελτιώσω στον αγώνα της Σουηδίας. Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση, κάτι που καταλαβαίνω και από την άνεση με την οποία φτάνω σε άλματα πάνω από τα 5,70μ. Στα δύο πρώτα άλματα στα 5,81μ., είχα μικρά κοντάρια και τα άλματα δεν ήταν καλά. Στην τρίτη προσπάθεια χρησιμοποίησα για πρώτη φορά ένα μεγαλύτερο κοντάρι και το άλμα ήταν καλύτερο. Με τον προπονητή μου, έχουμε δουλέψει πολύ καλά και είμαστε πολύ αισιόδοξοι για τη συνέχεια στη σεζόν».