ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Πρωταθλητές Ελλάδας Τσιάμης, Καραλής!

Πρωταθλητές Ελλάδας αναδείχθηκαν οι αθλητές του τμήματος στίβου του Ολυμπιακού, Δημήτρης Τσιάμης και Εμμανουήλ Καραλής! Το Σάββατο (17/2), στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο ΣΕΦ, ο «ερυθρόλευκος» Τσιάμης έγραψε ιστορία, αφού αναδείχθηκε νικητής στο τριπλούν για 18η φορά! Ο 42χρονος άλτης του Θρύλου κατέκτησε το 18ο χρυσό του μετάλλιο σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, αφού στον τελικό του αγωνίσματος στο Φαληρικό στάδιο, πήρε τη νίκη, με επίδοση 16,19μ. Την Κυριακή (18/2), στον τελικό του πρωταθλήματος στο άλμα επί κοντώ, ο Καραλής του Ολυμπιακού διέπρεψε για άλλη μία φορά, αφού κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με επίδοση 5,70μ. (Πανελλήνιο ρεκόρ).

Δηλώσεις:

Δημήτρης Τσιάμης: «Φέτος, στον κλειστό, έχω γενικά ένα θέμα με το τρίτο βήμα. Με την τεχνική μου. Είμαι πολύ σκυφτός. Ενώ γενικά είμαι σε καλή κατάσταση, για πάνω από 16,50μ., απλά το σκοτώνω στο τελευταίο άλμα. Έχω έναν ακόμη αγώνα στη Μαδρίτη και ελπίζω, να κάνω εκεί αυτό που μπορώ. Για την ψυχολογία στον ανοιχτό».

Εμμανουήλ Καραλής: «Μου πάει αυτό το στάδιο. Σήμερα, ήταν πάρα πολύ καλά. Αυτή τη φορά, ευχαριστήθηκα τον αγώνα. Είχα ένα άλμα στα 5,90μ., που ήταν καλό. Το να βλέπω τα 5,90μ. και να επιχειρώ να το περάσω, είναι καλό για τους επόμενους αγώνες. Είμαι καλά. Τώρα, χρειάζομαι ξεκούραση, γιατί ο αγώνας κράτησε πέντε ώρες. Η ατμόσφαιρα ήταν και πάλι πολύ ωραία. Έχουμε καταφέρει μια ομάδα αθλητών να έρχεται ο κόσμος να μας παρακολουθήσει. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ».