ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2019-2020
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2019-2020
.
Πρώτος και καλύτερος σε όλα!

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε κορυφαίος σύλλογος στην Ελλάδα με βάση τη γενική βαθμολογία της σεζόν η οποία ανακοινώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας. Η Γενική Βαθμολογία του 2018, προκύπτει αθροιστικά από τους βαθμούς που συγκέντρωσε ο σύλλογος μας, από την συμμετοχή στα Εθνικά Πρωταθλήματα, τα Κύπελλα Πόλεων και τις Διεθνείς Διοργανώσεις.

Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στο βαθμολογικό πίνακα μεταξύ 85 συλλόγων, συγκεντρώνοντας 133 βαθμούς οι οποίοι προήλθαν από τους 97 βαθμούς που κερδήθηκαν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, τους 8 βαθμούς από τους Διεθνείς Αγώνες και τους 28 βαθμούς από τα Κύπελλα.

Υπολείπεται στη 2η θέση με 12 βαθμούς διαφοράς (121) ο δεύτερος Παναθηναϊκός, ακολουθεί ο ΠΑΟΚ στην 3η θέση με 111 βαθμούς και την πρώτη τετράδα συμπληρώνει η Παναχαϊκή με 82 βαθμούς.

Η back 2 back κατάκτηση του πρωταθλήματος Εlite Aνδρών και της 1ης θέσης στη Γενική βαθμολογία για δεύτερη διαδοχική χρονιά πιστοποιούν και επιβεβαιώνουν την «ερυθρόλευκη» κυριαρχία του Θρύλου στο ρινγκ.