ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Πρωτιά Μοσχάκη στον αγώνα των 7,5 Μιλίων

Μετά την κατάκτηση των τεσσάρων χρυσών μεταλλίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας (SUP), η πρωταθλήτρια του Ολυμπιακού, Φραγκίσκη Μοσχάκη, κατέλαβε την πρώτη θέση και στον αγώνα των 7,5 μιλίων που πραγματοποιήθηκε στο Μάτι Αττικής, στο αγώνισμα SUP 14,0 με starboat.

Η Φραγκίσκη Μοσχάκη δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:  «Αισθάνομαι αρκετά ικανοποιημένη από την απόδοση που είχα στον αγωνα των μεσαίων αποστάσεων των 7,5 μιλίων. Την Τρίτη θα περάσω τα εργομετρικά τεστ ώστε να δούμε με τον προπονητή και έφορο μου, Τάσο Βουγίδη, την φυσική μου κατάσταση. Έπειτα θα ξεκουραστώ λίγο ώστε να ξεκινήσω μετά την προετοιμασία μου για τον Β γύρο αγώνων που απομένουν μέχρι τον Δεκέμβριο»

Ο Αρχηγός του τμήματος SUP, Βασίλης Μοσχάκης είπε τα εξής: «Άλλη μια, εξαιρετική εμφάνιση του Ολυμπιακού και της αθλήτριας μας. Συγχαρητήρια στον Ναυτικό Όμιλο Μάτι Αττικής για την φιλοξενία και την HSSA για την διοργάνωση των αγώνων».

Ο έφορος του τμήματος Τάσος Βουγιδης δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην Φραγκίσκη για την επιτυχία της. Τα ναυταθλητικά μας τμήματα συνεχίζουν να γράφουν ιστορία με τις επιτυχίες τους. Αφιερώνουμε όλες αυτές τις επιτυχίες σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού μας».