ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2020-2021
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2020-2021
.
Οι επιτυχίες συνεχίστηκαν και στα Χανιά

Πολύ καλή παρουσία είχε για ακόμα έναν αγώνα το τμήμα Κανόε Καγιάκ του Ολυμπιακού. Στο 4ο πανελλήνιο πρωτάθλημα μεγάλων αποστάσεων και στο 3ο πρωτάθλημα μεσαίων αποστάσεων 5000μ στο SUP, που πραγματοποιήθηκε στη λίμνη Κουρνά, στα Χανιά, ο Ολυμπιακός συμμετείχε με είκοσι αθλητές και κατέκτησε την 9η θέση ανάμεσα σε 25 σωματεία, μετρώντας δυο μετάλλια.

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη από τη πορεία του προπονητικού προγράμματος και  τις επιδόσεις των αθλητών ήταν  η προπονήτρια του τμήματος, Βάλια Κορμού, η οποία δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Η χρόνια έκλεισε με μια μεγάλη επιτυχία στα τελευταία πρωταθλήματα καγιάκ & sup που συμμετείχαμε. Είναι ώρα για τον απολογισμό μας και την αναδιοργάνωση εν όψει της νέας χρονιάς. Ευχαριστούμε τη Διοίκηση του Ολυμπιακού, που στήριξε τις προσπάθειες μας και τους αθλητές μας που έδειξαν με τις εμφανίσεις τους ότι είναι οι καλύτεροι σε αγωνιστικότητα και ήθος».

Η αρχηγός αποστολής, Χρυσούλα Φαράκου δήλωσε: «Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για τις επιτυχίες τούς το 2018. Ευχαριστούμε θερμά τον Ναυτικό όμιλο Χανίων για την ιδιαίτερη φιλοξενία στο Πρωτάθλημα»

Ο έφορος του τμήματος, Τάσος Βουγίδης, είπε από την πλευρά του τα εξής: «Ολοκληρώθηκε η καλύτερη χρονιά του τμήματος καγιάκ σε αγωνιστικό επίπεδο. Ευχαριστούμε την διοίκηση του Ολυμπιακού και τον Πρόεδρο μας, Μιχάλη Κουντούρη για τις προσπάθειες που καταβάλλονται ώστε το τμήμα να ανήκει στα κορυφαία της Ελλάδας. Σε αυτή την προσπάθεια σημαντική βοήθεια έχουμε από τον κόσμο μας ο οποίος είναι ενεργό μέλος με την κάρτα μέλους και κάρτα φιλάθλου. Συγχαρητήρια στους αθλητές μας για τις διακρίσεις τους και ευελπιστούμε το 2019 να είναι ακόμη καλύτερο. Εύχομαι σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού καλή επιτυχία στα αθλήματα τους που ξεκινούν τώρα αλλά και σε όσα βρίσκονται σε εξέλιξη».