ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Κυρίαρχος του τριπλούν ο Δημήτρης Τσιάμης!

Εξαιρετικός ήταν ο απολογισμός των αθλητών του Ολυμπιακού την πρώτη ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο ΣΕΦ. Ένας απολογισμός που θα καθιστούσε το Θρύλο ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση 11ου πρωταθλήματος και 7ου διαδοχικού Κλειστού Στίβου, αν διεξαγόταν υπό φυσιολογικές συνθήκες.   

Ο Δημήτρης Τσιάμης συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία στο άλμα  τριπλούν καθώς ήταν ο νικητής του αγωνίσματος για 11η διαδοχική χρονιά και 15η συνολικά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου καταλαμβάνοντας την 1η θέση στον τελικό με επίδοση 16.42μ. Ο έμπειρος αθλητής έδειξε πως έχει περιθώρια να διεκδίκησης της πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στο Τορούν (όριο 16,95 μ.).  Ο αθλητής του Ολυμπιακού είχε άκυρα άλματα στα 17,00 μ., επιδόσεις που θα μπορέσει να κυνηγήσει μέσα στη σεζόν.

Από κει και πέρα, εκτός από την 1η θέση που κατέκτησε ο Δημήτρης Τσιάμης στο τριπλούν, τερμάτισαν στην 5η θέση ο Χρήστος Κουτσογάκης και στην 6η θέση ο Σπύρος Καράλης.

Στο Άλμα επί Κοντώ την 3η θέση κατέλαβε ο Πέτρος Χατζίου και στη Σφαιροβολία την 4η θέση κατέκτησε ο Παναγιώτης Ανυφαντής.

Τέλος στις Γυναίκες εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Ανδριάνα Φέρρα η οποία τερμάτισε στη 2η θέση με χρόνο 54.38, επίδοση που αποτελεί ατομικό ρεκόρ.