ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Διαπρέπει ο Τσανικίδης, πέρασε στον ημιτελικό!

Συνέχεια στην καταπληκτική πορεία που διαγράφει στο Διεθνές Τουρνουά, Strandja Cup που διεξάγεται στη Σόφια της Βουλγαρίας, έδωσε ο αθλητής του Ολυμπιακού, Αλέξανδρος Τσανικίδης! Ο πυγμάχος του Θρύλου αφού εξασφάλισε την παρουσία του στους «8» της διοργάνωσης, νίκησε ξανά με 5-0  τον Σουηδό Σίλβα Αντόλπε και πανηγύρισε την πρόκριση στον ημιτελικό, πετυχαίνοντας την τρίτη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες! Στους «4» του κορυφαίου Τουρνουά, θα αντιμετωπίσει τον Λευκορώσο, Πάβελ Καστραμίν το Σάββατο (25/2) έχοντας μεγάλες πιθανότητες για την σπουδαία πρόκριση στον τελικό. Στην πορεία του μέχρι στιγμής στο Διεθνές Τουρνουά, ο Αλέξανδρος Τσανικίδης έχει νικήσει επίσης τον Γεωργιανό πρωταθλητή, Zαλ Κβαχαντάντζε και τον Αμερικάνο Μπράιν Σεμπάλο.

Όσον αφορά τον Παύλο Τσαγκράκο, η παρουσία του στη διοργάνωση ολοκληρώθηκε μετά την αναμέτρηση με τον πρωταθλητή Βουλγαρίας. Ο αθλητής του Θρύλου πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση κόντρα στον… οικοδεσπότη Αρμάν Χακόμπουαν και ηττήθηκε στις λεπτομέρειες.

Οι εμφανίσεις των αθλητών του τμήματος Πυγμαχίας του Ολυμπιακού στο Διεθνές Τουρνουά, υπό τις οδηγίες του Λευτέρη Λειβάδη, «γεννούν» προσδοκίες για νέες διακρίσεις στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι.