ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2021-2022
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2021-2022
.
Για τη νίκη-πρόκριση στην Θεσσαλονίκη!

Στη «μάχη» της πρόκρισης στην επόμενη φάση του League Cup επιστρέφει την Κυριακή (14/11, 18:00, ΕRT FLIX) η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Ο Θρύλος αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο Κλειστό της Πυλαίας με στόχο τη νίκη-πρόκριση στη Β' φάση του League Cup.  H ομάδα του Δημήτρη Καζάζη θέλει να ανατρέψει την κατάσταση που διαμορφώθηκε στο πρώτο παιχνίδι στο Ρέντη και χρειάζεται νίκη με 3-0 ή 3-1, ενώ σε περίπτωση που επικρατήσει στο τάι μπρέικ  θα χρειαστεί και το «χρυσό» σετ. 

Δηλώσεις:

Δημήτρης Καζάζης: «Όλοι γνωρίζουμε τη σημασία αυτού του παιχνιδιού. Έπειτα από τα τελευταία αποτελέσματα, η ομάδα θα πρέπει να δείξει ποιος είναι ο χαρακτήρας της! Σίγουρα, ο ΠΑΟΚ θα μας πιέσει πολύ μέσα στην έδρα του, αλλά είναι μια ευκαιρία για εμάς να κάνουμε ένα βήμα σημαντικό για την εξέλιξη μας για αυτόν τον στόχο, αλλά και τους άλλους στόχους που κυνηγάμε. Πιστεύω, θα γίνει ένα συναρπαστικό παιχνίδι και αυτός που το θέλει περισσότερο θα τα καταφέρει».

Άλεν Παγένκ: «Το πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν σκληρό ματς και γνωρίσαμε την ήττα στην έδρα μας, αλλά τώρα, θα πάμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε. Χρειάζεται να κάνουμε το καλύτερό μας παιχνίδι και να επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα, εάν θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση του League Cup».