ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Για την 7η φετινή νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Με μοναδικό στόχο την 7η νίκη σε ισάριθμα ματς και την παραμονή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό. Το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague ανδρών με αντίπαλο τον δεύτερο της κατάταξης Παναθηναϊκό, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (5/12) στο Ρέντη και θα ξεκινήσει στις 21:00 (Novasports1HD). Οι Πειραιώτες θέλουν μια ακόμα νίκη απέναντι στους «πράσινους» (την 7η φετινή) για να διευρύνουν το εντυπωσιακό σερί που τρέχουν εις βάρος τους και να πανηγυρίσουν ξανά μαζί με τον κόσμο του Θρύλου που αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Σλόμπονταν Μπόσκαν ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Μπόσκαν: «Περιμένουμε τον κόσμο μας, θα δώσουμε τα πάντα»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Σλόμπονταν Μπόσκαν δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr τα εξής:«Φυσικά είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Παίζουμε κόντρα στον Παναθηναϊκό. Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι, ένα μεγάλο παιχνίδι και περιμένουμε τον κόσμο μας να έρθει να μας υποστηρίξει. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 3-1 και εμείς πρέπει να δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πανηγυρίσουμε τη νίκη. Θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε αυτό το ματς».