ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2019-2020
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2019-2020
.
«Πέντε στα πέντε» στα μετάλλια στο Διεθνές Τουρνουά!

Εξαιρετική ήταν η παρουσία των αθλητών του τμήματος Πυγμαχίας του Ολυμπιακού στο Διεθνές Τουρνουά INVITATION 2th EURO-CUP MEN-WOMEN'S INTERNATIONAL TOURNAMENT που διεξήχθη στη Βοσνία, καθώς συνοδεύτηκε με τον απολογισμό των 5 μεταλλίων, εκ των οποίων 1 χρυσό, 2 ασημένια και 2 χάλκινα στις 5 ερυθρόλευκες συμμετοχές στη διοργάνωσης μαζί με μια σειρά πολύ καλών εμφανίσεων.

Συγκεκριμένα ο Αλέξανδρος Τσανικίδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 64 κιλών επικρατώντας του Ρώσου αντιπάλου του στον τελικό.

Στις άλλες δυο «ερυθρόλευκες» συμμετοχές σε τελικό, ο Γιώργος Χορβαλάκος που σημείωσε δυο νίκες στο τουρνουά, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των 69 κιλών αγωνιζόμενος κόντρα σε αντίπαλο από τη Βοσνία στον τελικό.

Ενώ τη 2η θέση με το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε και ο Λάμπρος Αναστασάκος που αγωνίστηκε επίσης με αντίπαλο από την Βοσνία στον τελικό των +91 κιλών.

Τέλος  η Κυριακή Ασλανίδη ηττήθηκε στα σημεία στον ημιτελικό (75kg) από την Ρωσίδα αντίπαλο της ενώ στις λεπτομέρειες έχασε η Όλγα Παπαδάτου (64kg) και αμφότερες κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο.