ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
«Η ομάδα είχε αυτοπεποίθηση, ποτέ δεν τα παρατήσαμε»

Οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, Ντανιέλ Καστελάνι, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στη Λάρισα, με τη νίκη (2-3) επί του Μίλωνα στον τελικό του Final-4: «Νομίζω, ότι προσφέραμε υψηλό θέαμα στον κόσμο. Κάναμε μεγάλο παιχνίδι και χαίρομαι που κερδίσαμε. Η ομάδα είχε αυτοπεποίθηση! Ο Μίλων έχει δύο εξαιρετικούς ακραίους. Ο Γιορντάνοβ είναι πανέξυπνος, ενώ εχεί εξαιρετικό πασαδόρο. Είναι πολύ καλή ομάδα, το έχει αποδείξει όλη τη σεζόν. Έχουμε μπροστά μας δύο-τρεις ελεύθερες μέρες και μετά, θα ξεκινήσουμε προετοιμασία για τους τελικούς του πρωταθλήματος και θα παλέψουμε για έναν ακόμα τίτλο».

Ο MVP του Θρύλου, Μίταρ Τζούριτς, υπογράμμισε: «Συγχαρητήρια στον Μίλωνα που έκανε μια απίστευτη χρονιά και έφτασε στον τελικό. Μια ομάδα που, για να είμαι ειλικρινής, κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να φτάσει μέχρι εδώ. Μας δυσκόλεψε πάρα πολύ. Δεν ήταν καθόλου εύκολο παιχνίδι. Σε κορυφαίες ομάδες όπως στον Ολυμπιακό οι στόχοι είναι μεγάλοι. Πρέπει να είσαι πρώτος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Είχαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα φέτος με πολλά σερί παιχνίδια, κάναμε τις κοιλιές μας, αλλά σήμερα αντιδράσαμε σε ένα σημείο που ίσως κάποιοι δεν το πίστευαν ότι θα το γυρίσουμε έτσι όπως παίζαμε. Καταφέραμε, όμως, στο τέλος να πάρουμε τη νίκη. Σήμερα δεν παίξαμε το βόλεϊ που μπορούμε. Ο Μίλωνας μας πίεσε πάρα πολύ. Κάποια στιγμή ήμασταν στα χαμένα, αλλά πάμε παρακάτω, κερδίσαμε και κοιτάμε πλέον τους τελικούς στο πρωτάθλημα».

Από την πλευρά του, ο Βραζιλιάνος κεντρικός των «ερυθρόλευκων», Γκουστάβο Μπονάτο, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Υπήρχαν δύσκολες στιγμές, αλλά ο Ολυμπιακός δεν τα παράτησε ποτέ. Ποτέ δεν τα παρατήσαμε, ούτε στο τάι μπρέικ, που χάναμε 7-3. Τα συναισθήματα είναι απίστευτα! Παλέψαμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, είχαμε αυτοπεποίθηση στα κρίσιμα σημεία. Είμαι πολύ περήφανος, μία σπουδαία βραδιά».