ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Ο απολογισμός της δεύτερης μέρας στο Πανελλήνιο Εφήβων

Χωρίς θετικό αποτέλεσμα ολοκλήρωσε την δεύτερη ημέρα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων στη Θεσσαλονίκη η Κ17 του Ολυμπιακού, με την ομάδα του Σάκη Πλατανίτη να γνωρίζει δύο ήττες από ΝΟ Χανίων (6-11) και Παναθηναϊκό (10-12). Με αυτά τα δεδομένα, οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν για την 7η-8η θέση της τελικής κατάταξης, το μεσημέρι της Κυριακής (13:30) στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, με αντίπαλο το Παλαιό Φάληρο.

Η εξέλιξη του αγώνα με το ΝΟ Χανίων: 

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, οι Πειραιώτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ με δύο τέρματα, όμως στη συνέχεια βελτίωσαν την αμυντική τους συνοχή και κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση και να περάσουν μπροστά με 3-2, σκορ που διατήρησαν μέχρι τη λήξη του πρώτου οκταλέπτου. Στη δεύτερη περίοδο, οι Χανιώτες με ένα σερί 0-3, κατάφεραν να ξεφύγουν στο σκορ και να πάνε στο ημίχρονο προηγούμενοι με 3-5. Οι «ερυθρόλευκοι» φάνηκε να χάνουν τη συγκέντρωσή τους, με αποτέλεσμα να δεχθούν ακόμα δύο τέρματα στο ξεκίνημα της επανάληψης, μένοντας έτσι στο -4 και το 3-7. Η συνέχεια δεν επιφύλασσε κάτι διαφορετικό, με τον Μπαλτζή και τον Λιαντζίρη να σκοράρουν στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, διαμορφώνοντας το τελικό 6-11.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 0-3, 1-4, 2-2

Η εξέλιξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό:

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, ο Διρχαλίδης με ωραίο τελείωμα άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό, με τους «πράσινους» να ισοφαρίζουν λίγο πριν τη λήξη της πρώτης περιόδου σε 3-3. Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι «ερυθρόλευκοι», με δύο τέρματα του Μπουρίκα και ένα του Λιαντζίρη στην κόντρα, έφτασαν στο 6-5, με τον  Παναθηναϊκό να ισοφαρίζει σε 6-6, 2’ πριν το τέλος του ημιχρόνου. Οι επεμβάσεις του Χατζηνά «κράτησαν» τον Ολυμπιακό στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, όμως, οι Πειραιώτες στη συνέχεια δέχθηκαν τέσσερα συνεχόμενα τέρματα για το 7-11. Τα γκολ από Καραλή, Μπαλτζή και Διρχαλίδη έφεραν τους «ερυθρόλευκους» στο -2, λίγο πριν το φινάλε του αγώνα, όμως δεν ήταν αρκετά για την ομάδα του Σάκη Πλατανίτη που γνώρισε τελικά την ήττα με σκορ 10-12.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 3-3, 1-2, 3-4

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. (Σάκης Πλατανίτης) Χατζηνάς, Λιαντζίρης, Διρχαλίδης, Λεμονής, Ζάρρας, Καραλής, Μπουρίκας, Μυρίλος, Παπαδόπουλος, Μπαλτζής, Βιδάλης, Τζένος, Λεμονής, Βολιανίτης, Μοναστηριώτης