ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.

news

Το Kick off Meeting του PACE

Η έντονη δραστηριότητα του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο των προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέσω του Erasmus+, συνεχίστηκε και τον Φεβρουάριο. Ο σύλλογος μας φιλοξένησε στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας το εναρκτήριο meeting του προγράμματος PACE (Parents & Children Active Together).

Greek

news

20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΛΟΣ

Συμπληρώνονται, φέτος, 20 χρόνια από το θεσμό της Κάρτας Μέλους του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. Μια 20ετία, στην οποία ο Θρύλος, με τη στήριξη του «πύρινού» του κόσμου, γιγαντώθηκε και έγραψε ιστορία, κατακτώντας… αμέτρητα τρόπαια, εντός και εκτός Ελλάδας.

Greek

news

8/2/1981: Φύγατε, αλλά ποτέ δεν ξεχαστήκατε, Αθάνατοι

Οι σκέψεις όλων μας γυρίζουν σήμερα σε εκείνο το απόγευμα της 8ης Φεβρουαρίου του 1981 και η σιωπή μας γίνεται ένα με τις ψυχές των 21 παιδιών, που «πέταξαν» από τα σκαλοπάτια της Θύρας 7.

Φύγατε, αλλά ποτέ δεν ξεχαστήκατε!

Αδέλφια ζείτε!

Παναγιώτης Τουμανίδης (14 ετών)

Κώστας Σκλαβούνης (17 ετών)

Ηλίας Παναγούλης (17 ετών)

Greek

news

Οι Υποτροφίες του ΙΕΚ ΑΛΦΑ του Ομίλου Ξυνή στους αθλητές του Ολυμπιακού!

Στην χορηγία 12 Υποτροφιών για το «Executive Diploma in Sports Management» σε αθλητές και αθλήτριες του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. προχώρησε το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Dual Career In Athletics». Η παροχή των εν λόγω Υποτροφιών εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας του Ομίλου Ξυνή με τον Ολυμπιακό, με πρωτοβουλία του κ.

Greek

news

Εισιτήρια διαρκείας σεζόν 2022-2023

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 15 Ιουλίου θα ξεκινήσει η διάθεση των καρτών διαρκείας Βόλεϊ (Ανδρών & Γυναικών), Πόλο (Ανδρών & Γυναικών), Χάντμπολ και Μπάσκετ Γυναικών  για την αγωνιστική περίοδο 2022/2023, η οποία θα πραγματοποιείται από το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» καθημερινά (Δευτέρα- Παρασκευή) και ώρες 10:00-18:00.  

Greek

news

Ανανέωση χορηγικής συνεργασίας με την RAC SA

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας του με την RAC SA (Rent a car).

Η γνωστή εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων θα αποτελεί για άλλη μία σεζόν τον Επίσημο Χορηγό Κίνησης (Official Auto Partner) του συλλόγου μας και θα παρέχει αυτοκίνητα στους αθλητές των αγωνιστικών τμημάτων για την διευκόλυνση των μετακινήσεών τους.

Το προφίλ της RAC SA

Greek

news

Ξεκίνησε η διάθεση της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Φιλάθλου για τη σεζόν 2022-2023

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους Φιλάθλους και τα Μέλη του, ότι από την Τετάρτη 1 Ιουνίου ξεκίνησε η διαδικασία έκδοσης της Κάρτας Μέλους και της Κάρτα Φιλάθλου για τη σεζόν 2022-2023.

Πληροφορίες για τους τρόπους διάθεσης της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Φιλάθλου:

Greek

news

Λειτουργία γηπέδων Τέννις στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Ένα νέο κεφάλαιο ξεκίνησε για το τμήμα Τέννις του Ολυμπιακού, μετά την ολοκλήρωση των ανακαινισμένων γηπέδων Τέννις στο Στάδιο, Ειρήνης και Φιλίας, ενισχύοντας την ήδη έντονη αθλητική δραστηριότητα του χώρου. Οι νέες εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού που λειτουργούν παράλληλα με αυτές στην Ιστορική Λέσχη στη Μαρίνα Ζέας, είναι εδώ και λίγες ημέρες έτοιμες να υποδεχθούν τους αθλητές της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας, αλλά και τους ενήλικες που αγαπούν το άθλημα.

Greek

news

Μήνας ευρωπαϊκών συναντήσεων!

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την δυναμική του παρουσία στα αθλητικά προγράμματα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με μια σειρά συναντήσεων το Νοέμβριο.

Greek

news

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!

Φέτος θα περάσουμε την περίοδο των εορτών λίγο διαφορετικά από ότι έχουμε συνηθίσει, βάσει της παράδοσης μας.

Μένοντας σπίτι, για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε ασφαλείς στις οικογένειες και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Το μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου μας δίνει τη δύναμη και θα τα καταφέρουμε. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., σας εύχεται Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!

Greek