ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

Το τμήμα κολύμβησης του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε με εντυπωσιακό τρόπο την παρουσία του στους Χειμερινούς Αγώνες Open κατακτώντας 35 μετάλλια συνολικά και συγκεκριμένα 15 χρυσά, 13 αργυρά και 7 χάλκινα. Ακολουθούν οι... Απόστολος Χρήστου, Σπύρος Γιαννιώτης, Στέφανος Δημητριάδης, Κέλλυ Αραούζου και Μαριάννα Λυμπερτά!

Δημητριάδης: «Είμαι σε καλό σημείο»

Ο Στέφανος Δημητριάδης δήλωσε: «Στο Χειμερινό πρωτάθλημα δεν πήγα προετοιμασμένος για να κάνω κάποια επίδοση καλή ή για κάποιο ρεκόρ άλλωστε έχω εξασφαλίσει την πρόκριση στο Καζάν. Ήθελα να κάνω ένα αγώνα τεστ για να δω σε ποια κατάσταση βρίσκομαι αλλά θεωρώ ότι οι επιδόσεις μου είναι ικανοποιητικές για τη δεδομένη στιγμή. Δείχνουν ότι είμαι σε καλό σημείο παρά τις ελλείψεις σε ορισμένα τεχνικά κομμάτια τις οποίες θα έχω την ευκαιρία να βελτιώσω με τον προπονητή μου».

Χρήστου: «Ευχαριστημένος από την παρουσία μου» 

Ο Απόστολος Χρήστου  που κατέκτησε το τρίτο χρυσό μετάλλιο στα 50μ ύπτιο, με επίδοση 25. 89, σημείωσε: «Είμαι ευχαριστημένος από την εν γένει παρουσία μου σε αυτό το πρωτάθλημα. Είμαι επίσης ικανοποιημένος και με το χρόνο μου στα 50μ ύπτιο, καθώς ήταν κοντά στο ατομικό μου ρεκόρ. Έβγαλα τα συμπεράσματά μου και συνεχίζω την προετοιμασία μου, με φόντο το καλοκαίρι».

Λυμπερτά: «Συνεχίζω με στόχο το Καζάν»

Η Μαριάννα Λυμπερτά νικήτρια στα 800μ ελεύθερο, με χρόνο 8:56.42, τόνισε: «Ήταν μια κούρσα προετοιμασίας, μετά το 1500αρι κουράστηκα λιγάκι. Δείχνω ότι είμαι σε καλή κατάσταση και συνεχίζω με πολύ προπόνηση για τους στόχους που έχω, κυρίως το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν».

Γιαννιώτης: «Είναι περίοδος προετοιμασίας»

Ο Σπύρος Γιαννιώτης πρώτος στα 1500μ ελεύθερο, με επίδοση 15:33.23, σημείωσε: «Ήθελα έναν καλύτερο χρόνο, ίσως κοντά στα 15:15.00. Τις τελευταίες μέρες ένιωθα ναι μεν δυνατός, αλλά χωρίς να έχω το ρυθμό που είχα. Δεν είναι κάτι που με απογοητεύει όμως, καθώς είναι περίοδος έντονης προετοιμασίας για εμένα. Στόχος μου κυρίως είναι τα 10χλμ Μαραθώνιας κολύμβησης στο Καζάν, το 1500μ είναι μέσα στην προπόνηση που κάνω».

Αραούζου: «Καλός χρόνος για την εποχή»

Η Κέλλυ Αραούζου πρώτη στα 1500μ ελεύθερο, με 16:35.43, σημείωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένη αν και χάσαμε τόσο εγώ όσο και η Μαριάννα (Λυμπερτά) για λίγο το όριο για το Παγκόσμιο στο Καζάν. Παρόλα αυτά είναι ένας πολύ καλός χρόνος για την εποχή».