ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2020-2021
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2020-2021
.
Στο Βουκουρέστι για να σφραγίσει το εισιτήριο!

Mε «παρακαταθήκη»  τη νίκη με 3-0 σετ στο πρώτο ματς, πριν από μια εβδομάδα στο Ρέντη, ταξίδεψε για τη Ρουμανία, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, ενόψει του επαναληπτικού με την C.S.M. Βουκουρεστίου που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (27/01) και ώρα 18:00 στο Elite & Performance Sport Hall. Oι «ερυθρόλευκες» έχουν αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για πρόκριση στους «8» του Challenge Cup και αυτό το πλεονέκτημα θέλουν να υπερασπιστούν για να εξασφαλίσουν το εισιτήριο που οδηγεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.  Στόχος του Θρύλου είναι να ντουμπλάρει τις νίκες σε βάρος της Ρουμάνικης ομάδας αλλά του αρκούν και δυο σετ για να προκριθεί. Το ευχάριστο για τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.

Κοβάτσεβιτς: «Έχουμε σημαντικό πλεονέκτημα»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Πήραμε καλό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς και έχουμε αποκτήσει σημαντικό πλεονέκτημα.  Έχουμε την ευκαιρία να προκριθούμε στην επόμενη φάση όμως ξέρω ότι ο αντίπαλος μας μπορεί να παίξει καλύτερα από ότι στο Ρέντη. Περιμένω από τις παίκτριες μου να παίξουν ένα ακόμα καλό παιχνίδι και να είμαστε εμείς αυτοί που θα περάσουμε στον επόμενο γύρο. Δεν έχουμε προβλήματα τραυματισμών και είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι».

Λαμπρούση: «Συγκεντρωμένες για την πρόκριση»

Η Τζίνα Λαμπρούση δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας (www.osfp.gr ) τα εξής: «Μας βοήθησε πολύ το παιχνίδι στη Σαντορίνη γιατί ήταν ένα πάρα πολύ δυνατό ματς. Μας περιμένει εξίσου δυνατό ματς την Τετάρτη και στόχος μας είναι να πάρουμε την πρόκριση μέσα στην Ρουμανία απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα .Εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένες για να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η πρόκριση στους «8» του Challenge Cup».