ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2019-2020
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2019-2020
.
Τσίμα: «Ήρθα για το Πρωτάθλημα και την Ευρώπη»

Τους λόγους για τους οποίους ήρθε στον Ολυμπιακό ανέλυσε η Ζένια Τσίμα, ανήμερα των γενεθλίων της στο επίσημο site του συλλόγου μας (www.osfp.gr). Η έμπειρη ακραία στάθηκε στο γεγονός της απόλυτης κυριαρχίας του Ολυμπιακού τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο λόγος που «έδεσε» στο Λιμάνι είναι για να κατακτήσει το Πρωτάθλημα, το Κύπελλο αλλά και να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της στην Ευρώπη.

Αρχικά εξέφρασε την ικανοποίηση της για την ολοκλήρωση της απόκτησής της από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας τα εξής:

«Με χαροποιεί πάρα πολύ το γεγονός ότι θα συνεργαστώ με τον Ολυμπιακό. Εύχομαι να είμαστε όλοι γεροί και να έχουμε καλή χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου».

Στη συνέχεια εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ήρθε στον Ολυμπιακό:

«Η απόφαση να έρθω στον Ολυμπιακό ήταν αρκετά εύκολη.  Ήρθα για να κατακτήσω το Πρωτάθλημα το Κύπελλο και για να κάνουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Στόχος μου είναι να δουλέψω σκληρά και να δικαιώσω την ομάδα για την επιλογή της να με εντάξει στο δυναμικό της».

Και συμπλήρωσε τα εξής:

«Ο Ολυμπιακός με τον κορμό που διαθέτει και με τις υπόλοιπες αθλήτριες  έχει αποδείξει ότι είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Έχει πετύχει τους στόχους του τα τελευταία χρόνια. Από κει και πέρα τα δικά μου προσωπικά όνειρα, είναι να βοηθήσω την ομάδα, να δουλέψω σκληρά και να πετύχουμε ξανά αυτούς τους στόχους που είναι όπως είπα και προηγουμένως το νταμπλ και η καλή πορεία στην Ευρώπη».