ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.

news

Ο Ολυμπιακός στη συνάντηση των Βρυξελλών

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις Βρυξέλες μεταξύ 12 πολυαθλητικών συλλόγων της Ευρώπης που μετέχουν στο Sport&Support (του προγράμματος Erasmus+) έδωσε το "παρών" ο Ολυμπιακός. Το μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο εκπροσώπησαν η Γενικής Αρχηγός Χριστίνα Τσιλιγκίρη, ο μάνατζερ του τμήματος Κολύμβησης Σπύρος Μπιτσάκης και η Μαρία Σπαλαράκη.

Greek

news

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. σε δημοτικά σχολεία του Πειραιά

Στο πλαίσιο της δράσης Sport+Support (του προγράμματος Εrasmus+) στην οποία μετέχει ο σύλλογος μας μαζί με 12 πολυαθλητικούς συλλόγους από όλη την Ευρώπη, πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις σε Σχολεία του Δήμου Πειραιά και συγκεκριμένα στο 28ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά το 43ο Νηπιαγωγείο Πειραιά τα Εκπαιδευτήρια «Παιδαγωγική & Birds» και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Δραπετσώνας. Σκοπός των επισκέψεων ήταν η ενημέρωση των εκπαιδευτικών και των μαθητών τόσο για τα αθλήματα και τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Greek

news

Ολοκληρώθηκαν τα επιμορφωτικά σεμινάρια!

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα επιμορφωτικά σεμινάρια Αθλητικής Ψυχολογίας και Διατροφής που διοργάνωσε για πρώτη φορά ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. στην Ιστορική Λέσχη του συλλόγου μας. Η συμμετοχή των γονέων από όλες τις Ακαδημίες ήταν μεγάλη και τις δυο μέρες. Το παρών στα σεμινάρια έδωσαν οι έφοροι όλων των Ακαδημιών με τους προπονητές όλων των τμημάτων καθώς και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κ.Ο.Ε. Νίκος Κραουνάκης. Από πλευράς διοίκησης του Ολυμπιακού παρευρέθηκε και τοποθετήθηκε στην διαδικασία, ο Γενικός Γραμματέας κ. Μιχάλης Υδραίος και το μέλος του Δ.Σ. κ.

Greek

news

Eπιμορφωτικά σεμινάρια αθλητικής ψυχολογίας και η διατροφής

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. στο πλαίσιο των δράσεων των ακαδημιών του Συλλόγου και σε συνεργασία με επιστημονικό προσωπικό των ακαδημιών της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ διοργανώνει 2 επιμορφωτικά σεμινάρια για τους γονείς των παιδιών των ακαδημιών με καίρια θέματα, όπως είναι η αθλητική ψυχολογία και η διατροφή. Μεταξύ άλλων θα γίνει αναφορά σε θέματα όπως :

•    Για ποιό λόγο αθλούνται τα παιδιά

•    Τι ζητάνε οι αθλητές από τους γονείς τους

Greek