ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.

news

Το 6ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας παρέλαβε τα «ερυθρόλευκα» Teq Tables

Στο πρότζεκτ EU TEQ Games συμμετέχει ο Ολυμπιακός, ο οποίος συνεχίζει τις δράσεις του στα ευρωπαϊκά προγράμματα. Στο πλαίσιο του προγράμματος, ο σύλλογός μας υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με το 6ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας.

Greek

news

Συνεργασία Ολυμπιακού-6ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας για το πρότζεκτ EU TEQ Games

Ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί και στα ευρωπαϊκά προγράμματα. Ο σύλλογος μας συμμετέχει στο πρότζεκτ EU TEQ Games. Σκοπός του προγράμματος είναι η προώθηση υγιεινών τρόπων ζωής, της φυσικής δραστηριότητας και ισότητας των φύλων στον αθλητισμό, μέσω της εισαγωγής ενός νέου αθλήματος, του teqball.

Greek

news

Το Γενικό Λύκειο Φιλοθέης παρέλαβε τα «ερυθρόλευκα» Teq Tables

Στο πρότζεκτ EU TEQ Games συμμετέχει ο Ολυμπιακός, ο οποίος συνεχίζει τις δράσεις του στα ευρωπαϊκά προγράμματα. Στο πλαίσιο του προγράμματος, ο σύλλογός μας υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με το Γενικό Λύκειο Φιλοθέης «Στοχαστής Χ. Μαλεβίτης».

Greek

news

Συνεργασία Ολυμπιακού-Γενικού Λυκείου Φιλοθέης για το πρότζεκτ EU TEQ Games

Ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί (και) στα ευρωπαϊκά προγράμματα. Ο σύλλογος μας συμμετέχει στο πρόγραμμα EU TEQ Games. Σκοπός του προγράμματος είναι η προώθηση υγιεινών τρόπων ζωής, της φυσικής δραστηριότητας και ισότητας των φύλων στον αθλητισμό, μέσω της εισαγωγής ενός νέου αθλήματος, του TEQ Ball.

Greek

news

Η πιστοποίηση των προπονητών για το πρόγραμμα EU TEQ GAMES

Στο πρόγραμμα EU TEQ GAMES συμμετέχει ο Ολυμπιακός, ο οποίος συνεχίζει να πρωταγωνιστεί και εκτός αγωνιστικών χώρων. Μάλιστα, οι τρεις προπονητές του συλλόγου μας, που συμμετέχουν σε αυτό το πρότζεκτ, μετά την παρακολούθηση εκπαιδευτικών βίντεο και εγχειριδίων, έλαβαν πιστοποιητικά από την FITEQ (Διεθνής Ομοσπονδία Teqball).

Η FITEQ είναι υπεύθυνη για τη διοργάνωση των μεγάλων διεθνών τουρνουά του teqball, ιδίως του Παγκόσμιου πρωταθλήματος. Η FITEQ ιδρύθηκε, τον Μάρτιο του 2017, μετά την ίδρυση του αθλήματος το 2014.

Greek

news

Οι δράσεις στο πρόγραμμα EU Teq Games

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο (30/9), στην αίθουσα «Μ. Μεκούρη» του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας το Διεθνές Συνέδριο με θέμα «Πολυαθλητισμός και τοπική αυτοδιοίκηση», στο πλαίσιο των εορτασμών των 10 ετών από την ίδρυση της EMCA, με διοργανωτή τον Ολυμπιακό, σε συνεργασία με το ΣΕΦ, τον Δήμο Πειραιά, την Περιφέρεια Αττικής και τον Ομιλο για την Unesco Πειραιώς και Νήσων.

Greek

news

Τα teq tables στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού!

Ο Ολυμπιακός συμμετέχει σε ένα ακόμα πρόγραμμα, το EU TEQ GAMES. Σκοπός του προγράμματος είναι η προώθηση υγιεινών τρόπων ζωής, της φυσικής δραστηριότητας και της ισότητας των φύλων στον αθλητισμό, μέσω της εισαγωγής ενός νέου αθλήματος, του teqball. Μάλιστα, στην Ιστορική Λέσχη του συλλόγου μας στήθηκαν ήδη τα tegtables!

Greek

news

Ο Ολυμπιακός παρέλαβε τα teq tables!

Στο πρόγραμμα EU TEQ GAMES συμμετέχει ο Ολυμπιακός! Σκοπός του προγράμματος η προώθηση υγιεινών τρόπων ζωής, της φυσικής δραστηριότητας και της ισότητας των φύλων στον αθλητισμό, μέσω της εισαγωγής ενός νέου αθλήματος, του teqball. Τον Ιανουάριο, στις Βρυξέλλες έγινε το πρώτο kick off meeting για το εν λόγω project. Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα, ο σύλλογος μας παρέλαβε τα tegtables για το πρόγραμμα. Που χρησιμεύουν, όμως, τα tables;

Greek

news

Ολυμπιακός και... EU TEQ GAMES!

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει, με αμείωτους ρυθμούς, τις δράσεις του στα ευρωπαϊκά προγράμματα. Ο σύλλογος μας συμμετέχει σε ένα ακόμα έργο, το οποίο έχει ως σκοπό την προώθηση υγιεινών τρόπων ζωής, της φυσικής δραστηριότητας και της ισότητας των φύλων στον αθλητισμό, μέσω της εισαγωγής ενός νέου αθλήματος, του teqball. Στην εποχή μετά την πανδημία του COVID-19, το πρόγραμμα αυτό θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό. Το teqball είναι ένα σχετικά νέο άθλημα (2012), που συμπεριλαμβάνει τη συμμετοχή ατόμων όλων των ηλικιών, φύλων και ικανοτήτων.

Greek