ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.

news

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα Datavaults!

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα Horizon Project Datavaults, στο οποίο συμμετείχε ο Ολυμπιακός, εδώ και κάτι παραπάνω από τρία χρόνια. Το πρότζεκτ αφορούσε την υλοποίηση μιας ασφαλούς πλατφόρμας διαχείρισης προσωπικών δεδομένων. Ένα πρόγραμμα, το οποίο ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2020 και ολοκληρώθηκε το 2023, καθώς λόγω του κορονοϊού, δόθηκαν παρατάσεις στην υλοποίησή του. Στόχος του συλλόγου μας είναι η συνέχιση της χρηματοδότησης για δράσεις καινοτομίας Horizon και Eramsus+.

Greek

news

Η τηλεδιάσκεψη του προγράμματος DataVaults!

Συνεχίζονται εντατικά οι διεργασίες που αφορούν τα ευρωπαϊκά προγράμματα που συμμετέχει ο Ολυμπιακός. Προσαρμοσμένοι στα δεδομένα που έχουν προκύψει από την πανδημία του COVID-19, οι συνεργαζόμενοι φορείς του Horizon 2020 προγράμματος με την ονομασία Datavaults πραγματοποίησαν την δεύτερη προγραμματισμένη συνάντηση μέσω διαδικτύου.

Greek

news

Η εναρκτήρια συνάντηση του Data Vaults!

Με ιδιαίτερη επιτυχία διεξήχθη στο Βερολίνο η εναρκτήρια συνάντηση του προγράμματος του Data Vaults.  Αντιπρόσωποι 17 ευρωπαϊκών φορέων, μεταξύ των οποίων και του Ολυμπιακού, φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις της συντονίστριας Fraunhofer στο Βερολίνο για να συζητήσουν τις απαιτήσεις και τα βασικά στάδια του προγράμματος.

Greek

news

Στο Βερολίνο για το Horizon 2020!

Οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού στα ευρωπαϊκά προγράμματα για το 2020 ξεκινούν από το Βερολίνο για λογαριασμό του προγράμματος “Data Vaults”. Αντιπροσωπεία του συλλόγου θα βρίσκεται στην Γερμανική πρωτεύουσα από τις 20 έως 23 Ιανουαρίου προκειμένου να συμμετάσχει στην εναρκτήρια συνάντηση της πρωτοβουλίας που εντάσσεται στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Horizon 2020».

Greek