ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Φινάλε της κανονικής περιόδου με Απόλλωνα

Τρεις μέρες πριν από την πολύ σημαντική ευρωπαϊκή αναμέτρηση κόντρα στη Δυναμό Μόσχας για το Champions League, η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν, τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης, την Τετάρτη (25/4) στις 15:00, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και θέλουν να διευρύνουν την αήττητη πορεία τους στις εγχώριες διοργανώσεις.

Η αποστολή του Ολυμπιακού  αποτελείται από τους: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλη Μυλωνάκη, Βαγγέλη Δελακά, Κωνσταντίνο Γεννηδουνιά, Γιάννη Φουντούλη, Άντρο Μπούσλιε, Γιώργο Δερβίση, Αλέξανδρο Γούνα, Κωνσταντίνο Μουρίκη, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Στέφανο Γαλανόπουλο, Στέλιο Αργυρόπουλο, Δημήτρη Νικολαϊδη.

Ο Στέφανος Γαλανόπουλος δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται και συνεχίζουμε αήττητοι. Σίγουρα το πρωτάθλημα είναι πιο εύκολο για εμάς, τίποτα όμως δεν είναι δεδομένο πριν λήξει και θα δώσουμε όλο μας τον εαυτό για να το κατακτήσουμε. Θέλουμε να πανηγυρίσουμε έναν ακόμα τίτλο για τον Ολυμπιακό και είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε. Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμα παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τη Δυναμό και το αυριανό παιχνίδι θα είναι μια καλή προπόνηση για εμάς».