ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Υποδέχεται τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου

Με στόχο την 13η νίκη σε ισάριθμα ματς στο φετινό πρωτάθλημα, η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (4/2) τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου. Η κεκλεισμένων των θυρών αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας και θα ξεκινήσει στις 14:30. Ο Θρύλος που οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, προέρχεται από την άνετη επικράτηση με 102-51 κόντρα στον Άρη στο Αλεξάνδρειο και θέλει να διευρύνει το απόλυτο στο παιχνίδι που θα εκτίσει την τιμωρία των δυο αγωνιστικών.

ΕΛΕΝΗ ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗ: «Είμαστε πανέτοιμοι για το παιχνίδι και για να πάρουμε μια ακόμα νίκη. Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση με πίστη και προσήλωση στο αγωνιστικό μας πλάνο. Η ομάδα μας βρίσκεται σε καλή κατάσταση και κόντρα στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, θα παρουσιαστούμε συγκεντρωμένες από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό».

ΝΑΤΑΣΑ ΓΚΟΤΖΗ: «Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να είμαστε πολύ σοβαρές όπως είμαστε σε κάθε αγώνα. Να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε που δεν είναι άλλο από νίκη. Εμείς οφείλουμε σαν Ολυμπιακός να παρουσιαζόμαστε πολύ συγκεντρωμένες με πειθαρχία στο παιχνίδι και να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε»