ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Υποδέχεται τον Διομήδη Άργους

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού αγωνίζεται εντός έδρας με αντίπαλο τον Διομήδη Άργους στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Handball Premier. Στην αναμέτρηση που θα διεξαχθεί το Σάββατο (24/02) στις 21:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη», οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να διευρύνουν το αήττητο τους στη διοργάνωση, συνεχίζοντας την εξαιρετική τους πορεία στις εγχώριες διοργανώσεις. Εκτός διάθεσης του τεχνικού επιτελείου για το παιχνίδι με την ομάδα του Άργους, έχουν τεθεί οι Αλβανός και Καραμπουρνιώτης. Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Διομήδη θα μεταδοθεί σε Livestreaming από το ΟSFP TV.

Αναλυτικά την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Τσιλιμπάρης, Σανίκης, Τζηράς, Στούμπης, Κωστακίδης, Κρητικός, Μισαηλίδης, Κανδύλας, Πετρίσεβιτς, Σκρόμπιτς, Χάλαρης, Λιόλιος, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, Παπαδόπουλος, Τσακνής.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Παίζουμε με μια ομάδα η οποία είναι πάντα ανταγωνιστική. Ακόμα και μετά την φυγή κάποιων παικτών τους οι εμφανίσεις τους έδειξαν ότι μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί. Για να κερδίσουμε, πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ και αυτό θέλουμε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε να συνεχίζουμε τις καλές εμφανίσεις και να παίρνουμε αυτοπεποίθηση από αυτές. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ μέσα στο γήπεδο».