ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2022-2023
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2022-2023
.
Υποβλήθηκαν νέες προτάσεις για το πρόγραμμα Erasmus+ Sport!

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την δυναμική του παρουσία στα αθλητικά προγράμματα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για μια ακόμα χρονιά αφού συμμετέχει σε 10 νέες προτάσεις, έχοντας το ρόλο του βασικού συντονιστή σε τρεις εξ’ αυτών.  Για 8η συνεχόμενη χρονιά, ο σύλλογος συμμετέχει ενεργά στην υποβολή ιδεών/αιτήσεων για νέες αθλητικές δράσεις που εντάσσονται στο πρόγραμμα Erasmus+ Sport.

Η θεματολογία των προτάσεων που υποβλήθηκαν σχετίζεται με:

Την αναβίωση των Ολυμπιακών Αγώνων και την προώθηση των αγωνισμάτων στη σύγχρονη εποχή μέσω της δημιουργίας ηλεκτρονικής εκπαιδευτικής εφαρμογής.  Την προώθηση του αθλητισμού στην παιδική ηλικία, τη συμβολή του ρόλου των γονέων, τη σημασία του αθλητισμού στην υγεία αλλά και στην πρόληψη της παραβατικότητας.

Επίσης, οι νέες προτάσεις αφορούν την  σημασία του αθλητισμού στην υγεία όλων των ανθρώπων αλλά και ιδιαίτερα στην Τρίτη ηλικία, και στην αντιμετώπιση της κατάθλιψης.

Για την ανάπτυξη και προώθηση της τοξοβολίας για όλους, πρόκειται να δημιουργηθεί σύστημα ανάλυσης δεδομένων. Τέλος, η υποβολή ενός προγράμματος σχετίζεται με την ανάπτυξη του αθλήματος Teqball.