ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Το πρώτο ντέρμπι της σεζόν με τον Παναθηναϊκό!

Στη «μάχη» του πρωταθλήματος επιστρέφει, το Σάββατο (11/11), η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. Μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα στην Ευρώπη, με το άνετο «διπλό» (0-3) στη Λιθουανία επί της VDU Κάουνας, για τον δεύτερο γύρο του Challenge Cup, τα κορίτσια του Θρύλου δίνουν το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» της φετινής σεζόν. Συγκεκριμένα, στις 17:00, οι «ερυθρόλευκες» του Λορέντζο Μιτσέλι αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League, με στόχο το «τέσσερα στα τέσσερα».

Δηλώσεις:

Λορέντζο Μιτσέλι: «Πρώτο ντέρμπι της σεζόν. Είναι η ώρα να δούμε πώς είναι το επίπεδο των δύο ομάδων και τι μπορούμε να βελτιώσουμε από τώρα, έως το τελευταίο μέρος της σεζόν. Σίγουρα, είναι αγώνας που πρέπει να παλέψουμε. Στο πρώτο φετινό ντέρμπι θα δούμε αντιμέτωπες δύο διαφορετικές ομάδες σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Είναι το πιο συναρπαστικό παιχνίδι».

Μίλιτσα Κούμπουρα: «Περιμένουμε έναν πολύ καλό και ενδιαφέρον αγώνα αύριο, όχι μόνο επειδή είναι ντέρμπι, αλλά επειδή τόσο εμείς όσο και ο Παναθηναϊκός έχουμε πολύ καλές ομάδες, με πολύ ποιοτικές παίκτριες σε κάθε θέση. Οπότε, πιστεύω ότι θα δούμε βόλεϊ υψηλού επιπέδου. Είμαστε καλά προετοιμασμένες και έτοιμες να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να αποδείξουμε τι μπορούμε».