ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Το ευρωπαϊκό ταξίδι αρχίζει στη Λιθουανία!

Στη «μάχη» της Ευρώπης ρίχνεται, την Τρίτη (7/11), η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. Τα κορίτσια του Θρύλου ξεκινούν το φετινό ευρωπαϊκό τους ταξίδι από τη Λιθουανία, όπου στις 19:00, αντιμετωπίζουν την VDU Κάουνας, για τον δεύτερο γύρο του Challenge Cup. Οι «ερυθρόλευκες», μετά τη νίκη (3-2) επί του Απολλώνιου στο Ρέντη και το «τρία στα τρία» στο πρωτάθλημα, ξεκινούν τις φετινές ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις με εκτός έδρας «αποστολή», την οποία θέλουν να φέρουν εις πέρας κόντρα στη λιθουανική ομάδα, ώστε να κάνουν το βήμα πρόκρισης στον τρίτο γύρο του θεσμού. Στη συνέχεια, το Σάββατο (11/11, 17:00), η ομάδα του Λορέντζο Μιτσέλι θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας, για την 4η αγωνιστική της Volley League.

Δηλώσεις:

Λορέντζο Μιτσέλι: «Είμαστε εδώ, έτοιμοι να ξεκινήσουμε στη σωστή κατεύθυνση το ευρωπαϊκό μας ταξίδι και να κάνουμε το πρώτο βήμα για τη συνέχειά μας στο Challenge Cup. Παράλληλα με τη σημασία του αγώνα, πρέπει να προετοιμάσουμε με τον καλύτερο τρόπο την ομάδα μας, ώστε να είμαστε έτοιμοι για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Μεγάλος αγώνας αύριο, πρέπει να κερδίσουμε και να επιστρέψουμε στη βάση μας, για να προετοιμαστούμε για το ντέρμπι».

Μικαέλα Μλέινκοβα: «Δεν γνωρίζουμε ακριβώς πώς παίζει το Κάουνας, όμως σίγουρα, θα είμαστε προετοιμασμένες για το παιχνίδι, όπως πάντα. Πρέπει να μπούμε στο ματς επιθετικά και να μην αφήσουμε το Κάουνας να κάνει το παιχνίδι του. Πρέπει να οδηγήσουμε εμείς το ρυθμό και να τους πιέσουμε με το σερβίς μας από την αρχή. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα ξεκινήσω, αύριο, τα ευρωπαϊκά παιχνίδια με τη νέα μου ομάδα».