ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Τιμητική βράβευση από τους Βετεράνους ποδοσφαιριστές του Πειραιά

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το απόγευμα η βράβευση του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., της ομάδας πόλο ανδρών, της ομάδας βόλεϊ γυναικών, της ομάδα χάντμπολ ανδρών καθώς και της Γενικής Γραμματέως του Ολυμπιακού κυρίας Τσιλιγκίρη, από την Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Πειραιά.
Οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Πειραιά, στα πλαίσια της εκδήλωσης, της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας τους, τίμησαν τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. για την κατάκτηση 27 συνολικά τίτλων την περσινή περίοδο, με τον αντιπρόεδρο Β’ του συλλόγου, κ. Ιωάννη Πολυκανδριώτη να παραλαμβάνει το βραβείο.
Η Γενική Γραμματέας του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. κα. Τσιλιγκίρη τιμήθηκε για την προσφορά της στον αθλητισμό.
Το τμήμα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού βραβεύτηκε για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, του Κυπέλλου και του LEN Champions League την σεζόν 2017-2018. Το βραβείο παρέλαβε ο τιμ μανατζερ του τμήματος βόλεϊ γυναικών Νίκος Κατσιούρας, καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των αθλητών και του προπονητή της ομάδας πόλο, δεν τους επέτρεψαν να δώσουν το παρών στην εκδήλωση.
Το τμήμα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού βραβεύτηκε για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, του Κυπέλλου και του CEV Challenge Cup της σεζόν 2017-2018, με τον τιμ μάνατζερ της ομάδας Νίκο Κατσιούρα να παραλαμβάνει το βραβείο.
Το τμήμα χάντμπολ ανδρών του Ολυμπιακού έδωσε σύσσωμο το παρών και βραβεύτηκε για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου της σεζόν 2017-2018, με τον τιμ μάνατζερ κ. Προδρομίδη και τον αρχηγό της ομάδας κ. Τσιλιμπάρη να παραλαμβάνουν το βραβείο.