ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ στο Τμήμα Μελών-Φιλάθλων!

Την έμπρακτη στήριξή τους στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Σ.Φ.Π. επιβεβαίωσε σύσσωμο το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου μας αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά τον ενιαίο και οικογενειακό χαρακτήρα που διέπει όλα τα τμήματα του Θρύλου.
Σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ και το τεχνικό επιτελείο, εκπροσωπώντας την Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ επισκέφτηκαν το τμήμα Μελών - Φιλάθλων που βρίσκεται στην εμπορική στοά του Σταδίου Καραϊσκάκη και παρέλαβαν τις κάρτες φιλάθλου αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι στηρίζουν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Σ.Φ.Π..  Όλοι οι αθλητές της ομάδας μπάσκετ στάθηκαν στη σημαντική προσπάθεια που γίνεται και στην ανάγκη ενίσχυσης των συναδέλφων τους από τα ερασιτεχνικά τμήματα.
  
Σφαιρόπουλος:  «Κοιτίδα της ομάδας ο Ερασιτέχνης»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού σχολιάζοντας την σημασία αυτής της προσπάθειας για την ενίσχυση των τμημάτων του συλλόγου τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουν όλοι ότι ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός είναι η κοιτίδα του αθλητισμού για τον Ολυμπιακό. Όπως επίσης και ότι πρέπει να τους αισθανόμαστε όλους στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, σαν τη μάνα μας και τον πατέρα μας. Ο Ολυμπιακός είναι ενιαίος, όλα τα τμήματα πρέπει να στηρίζουν τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και αυτό κάνουμε και εμείς εδώ από την Κ.Α.Ε. και το τμήμα μπάσκετ. Ήρθαμε για να ενισχύσουμε τη σημαντική προσπάθεια που γίνεται και για να δώσουμε το μήνυμα προς όλο τον κόσμο και τους φιλάθλους ότι ο Ολυμπιακός είναι ενιαίος και για αυτό πρέπει να στηρίξουμε την κοιτίδα της ομάδας που είναι ο Ερασιτέχνης».
 
Σπανούλης: «Ο Ολυμπιακός είναι ενιαίος»
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης τόνισε με τη σειρά του: «Πιστεύω ότι είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε. Όλοι ξεκινήσαμε από ερασιτεχνικά σωματεία. Σίγουρα εμείς στο μπάσκετ και το ποδόσφαιρο μπορεί να ήμασταν πιο τυχεροί, πιο ευνοημένοι αλλά η ομάδα πρέπει να είναι ενιαία, ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι ενιαίος. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είτε ηθικά είτε οικονομικά είναι να βοηθήσουμε τον Ερασιτέχνη και τα ερασιτεχνικά τμήματα να είναι το ίδιο ψηλά όπως το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο».
 
Πρίντεζης:  «Αξίζουν όλοι πολύ μεγάλη βοήθεια»
Ο Γιώργος Πρίντεζης μετά την παραλαβή της κάρτας φιλάθλου δήλωσε:  «Σίγουρα όπως όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα υπάρχουν πάρα πολλές δυσκολίες κυρίως στη χώρα που βρισκόμαστε. Αλλά από ότι ξέρω γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια και από τον κόσμο. Από εμάς είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε γιατί όλοι ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει τμήματα τα οποία έχουν προσφέρει πάρα πολλές επιτυχίες. Και η κολύμβηση και το πόλο και το βόλεϊ και ο στίβος έχουν αρκετούς αθλητές οι οποίοι είναι πάρα πολύ καλοί και θεωρώ ότι αξίζουν όλοι να έχουν μια πάρα πολύ μεγάλη βοήθεια ειδικά αυτή την εποχή καλύπτοντας πράγματα και αγαθά που είναι πολύτιμα για εκείνους».