ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2021-2022
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2021-2022
.
Συνεχίζεται η δράση «Μη Σταματάς να βοηθάς»

Ημέρα κοινωνικής προσφοράς για τον Ολυμπιακό καθώς αντιπροσωπεία του συλλόγου με επικεφαλής τον Διευθυντή των Ακαδημιών, κύριο Μανώλη Τσιρογιάννη πραγματοποίησε σειρά επισκέψεων σε κοινωφελή ιδρύματα και σχολεία στο πλαίσιο της δράσης «Μη Σταματάς να Βοηθάς». 

Αρχικά, οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού επισκέφθηκαν Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Καλός Ποιμήν» όπου μοίρασαν τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο ίδρυμα. Ο κύριος Τσιρογιάννης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με την Διευθύντρια του Ιδρύματος, κυρία Αγγελική Κουζούμη για το πολύ σημαντικό έργο του Ιδρύματος καθώς επίσης και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση. Δέσμευση του συλλόγου είναι να στηρίζει συνεχώς το έργο του Ιδρύματος προτείνοντας μάλιστα στην Διεύθυνση να επισκεφθούν τα παιδιά τις Ακαδημίες και να δοκιμάσουν το άθλημα της αρεσκείας τους. 

Στην συνέχεια, η αντιπροσωπεία του συλλόγου επισκέφθηκε το 1ο Ειδικό Σχολείο Πειραιά όπου μοίρασε είδη πρώτης ανάγκης για τους μαθητές/τριες του σχολείου. Συνομίλησαν με το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου που καθημερινά δίνει τον καλύτερο του εαυτό και παρέχει την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση στους μαθητές. Η διεύθυνση και το προσωπικό του σχολείου ευχαρίστησαν τον Ολυμπιακό για την πολύτιμη στήριξή του για μια ακόμα χρονιά.