ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Συνέχεια με Γλυφάδα στο Παπαστράτειο

Mετά την εκτός έδρας νίκη επί της Σαν Αντρέου, στο πρώτο προημιτελικό της Ευρωλίγκα, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, συνεχίζονται και περιλαμβάνουν στροφή στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκες» υποδέχονται το Σάββατο (2/3) στις 17:30, στο Παπαστράτειο, τον ΑΝΟ Γλυφάδας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Γ’ Φάσης του πρωταθλήματος. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Χάρη Παυλίδη ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών.

Tην αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι:  Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μόνικα  Έγκενς, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Κίσα Γκόφερς, Βασιλική Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Χάνα Μπάγκλινγκ,  Σταυρούλα Δουρέκα, Δήμητρα Παπαναστασίου, Ελευθερία Φουντωτού, Ελένη Κανετίδου.

Νικόλ Ελευθεριάδου: «Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε τη Γλυφάδα για το πρωτάθλημα σε μια περίοδο όπου προετοιμαζόμαστε παράλληλα για τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις. Προερχόμαστε από τη νίκη κόντρα στη Σαν Αντρέου, την οποία θα υποδεχθούμε το μεθεπόμενο Σάββατο με στόχο να σφραγίσουμε την επιστροφή μας στο Final 4 της Ευρωλίγκας. Απέναντι στη Γλυφάδα θα έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε ορισμένα πράγματα και θα αγωνιστούμε με τη συγκέντρωση και τη σοβαρότητα που κάνουμε σε κάθε ματς».