ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Στο ΟΑΚΑ, για την πρώτη «μάχη» με την ΑΕΚ!

Στους τελικούς των πλέι οφ του πρωταθλήματος «μπαίνει», μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. Την Κυριακή (14/5) στις 15:00, οι Κυπελλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ, για τον πρώτο τελικό της Handball Premier, με στόχο το 1-0 στη σειρά. Μετά την επικράτηση (24-21) στο Ναύπλιο, στον ημιτελικό του Final-4 του Κυπέλλου, ο Θρύλος αγωνίζεται ξανά με τους «κιτρινόμαυρους», στην πρεμιέρα των τελικών του πρωταθλήματος και θέλει τη νίκη στην έδρα τους, ώστε να κάνει το πρώτο, από τα τρία βήματα, για την κατάκτηση του τίτλου. Στη συνέχεια, την Τετάρτη (17/5) στις 19:30, οι «ερυθρόλευκοι» θα επιστρέψουν στην έδρα τους, στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, όπου θα υποδεχθούν την ΑΕΚ, για τον δεύτερο τελικό της Handball Premier.

Δηλώσεις:

Νίκος Γραμματικός: «Είναι μια νέα σειρά αγώνων απέναντι στην ΑΕΚ, μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Εμείς, πρέπει να αφήσουμε πίσω το Final-4 του Κυπέλλου και την κατάκτηση του τίτλου και να δούμε πως θα ανταποκριθούμε καλύτερα για το πρωτάθλημα. Έχουμε προβλήματα, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι, όταν αρχίσει το ματς, να τα αφήσουμε πίσω και να κάνουμε ό,τι μπορούμε καλύτερο, για να πετύχουμε το στόχο που έχουμε. Ξέρουμε και περιμένουμε, ότι η ΑΕΚ θα αντιδράσει, αλλά πρέπει κι εμείς να κάνουμε αυτό που πρέπει, για να ανταποκριθούμε στη σειρά. Ξεκινάμε, αύριο, μέσα στο ΟΑΚΑ και θα πηγαίνουμε βήμα-βήμα, αγώνα με αγώνα. Η σειρά θα είναι μεγάλη».

Νίκος Πασσιάς: «Ετοιμαζόμαστε για την σειρά των τελικών. Η ομάδα είναι έτοιμη τακτικά και ψυχολογικά για την πρώτη μάχη με την ΑΕΚ. Ο στόχος μας είναι να κάνουμε το… break. Θα είναι ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι, που θα πρέπει να είμαστε πιστοί στο πλάνο μας και να μείνουμε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι».