ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Στις Σέρρες για το 9ο σερί Κύπελλο!

Στις Σέρρες βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης η αποστολής της ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, ενόψει της συμμετοχής στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας, μέσω της οποίας θα διεκδικήσει την κατάκτηση του 9ου σερί τίτλου της διοργάνωσης. Ο πολυνίκης του θεσμού, Ολυμπιακός με 12 διαδοχικές παρουσίες σε F4 και F8 αντιμετωπίζει την Παρασκευή (5/4) στις 18:00 (ERΤ SPORTS HD) την ΑΕΚ στον πρώτο ημιτελικό, με στόχο τη νίκη πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου (6/4, 21:15). Ο Θρύλος ολοκλήρωσε το απόγευμα της Πέμπτης (4/4) την προετοιμασία του για τον ημιτελικό με την ΑΕΚ, με προπόνηση στο Κλειστό Σερρών και ο τεχνικός Μπράνκο Κοβάτσεβιτς υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών εκτός από την Σάσκια Χίπε, η οποία ακολούθησε την αποστολή.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι:  Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Μαρία Νομικού, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς, Ρίγκαν Ελίζαμπεθ Χούντ Σκοτ.

Το πρόγραμμα του final-4:

Παρασκευή 5 Απριλίου

18.00: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - ΑΕΚ

20.30: Πανναξιακός ΑΟΝ - ΑΟ Θήρας

Σάββατο 6 Απριλίου

21.15: Τελικός

Κονόμη: «Η ομάδα είναι έτοιμη»

Η λίμπερο του Ολυμπιακού Αρέτα Κονόμη δήλωσε: «Εννοείται πως η ομάδα είναι έτοιμη. Από την αρχή της χρονιάς ο Ολυμπιακός ξεκινάει και ζει για αυτά τα παιχνίδια. Πάμε για τον δεύτερο στόχο μας μετά το Challenge Cup και θέλουμε το 9ο κύπελλο. Υπάρχει μεγάλη διάθεση και το περιμένουμε πως και πως. Σε παιχνίδια νοκ άουτ πάντα υπάρχει άγχος, όμως έχουμε δείξει πως μετά από τόσα χρόνια θα πάμε δυνατά για το 9ο».

Για τον ημιτελικό με την ΑΕΚ: «Θα είναι ντέρμπι γιατί όπως είπα, είναι παιχνίδι νοκ άουτ. Αν δείξουμε το καλό μας πρόσωπο τότε θα πάρουμε τη νίκη. Θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά, η ομάδα είναι έτοιμη».