ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Στη Ρουμανία ο Θρύλος!

Στη Ρουμανία βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας (05/02) η αποστολή της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, ενόψει του επαναληπτικού της φάσης των «16» του CEV Challenge Cup με αντίπαλο την Ταργκοβίστε. Οι «ερυθρόλευκες» θα διεκδικήσουν την Τρίτη (06/02, 18:00) το εισιτήριο για τους «8» της διοργάνωσης και θέλουν να ανατρέψουν την κατάστασης που διαμορφώθηκε μετά το πρώτο ματς στο Ρέντη, όπου γνώρισαν την ήττα στο τάι μπρέικ. Για να συμβεί αυτό χρειάζονται νίκη με 3-0 ή 3-1 για να περάσουν απευθείας, ή να πάρουν το χρυσό σετ, εφόσον κερδίσουν με 3-2 στο τάι μπρέικ.

Η αποστολή του Θρύλου αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας από το «Ελ. Βενιζέλος» με προορισμό το Βουκουρέστι και από εκεί οδικώς μετέβη στο Ταργκοβίστε (80χλμ. βορειοδυτικά).

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Χαρά Παπαδοπούλου, Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, Στέφανι Νιεμέρ, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Έλενα Μιλεντίγεβιτς. Εκτός έμειναν λόγω τραυματισμού η Κατερίνα Ζακχαίου και η Μαρία Νομικού.

Κοβάτσεβιτς: «Έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη μάχη»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Σίγουρα μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά νομίζω ότι η ομάδα μας είναι έτοιμη. Παίξαμε καλά κόντρα στους Μακεδόνες και έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη μάχη. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στην έδρα μας ήταν αρνητικό αλλά έχουμε σίγουρα πιθανότητες να περάσουμε στον επόμενο γύρο».

 

Χριστοδούλου: «Έχουμε πίστη»

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Έχουμε πίστη ότι η ομάδα μας μπορεί να ανατρέψει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Η αποστολή μας δεν είναι εύκολη αλλά εφόσον παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο έχουμε την προοπτική να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και να συνεχίσουμε την ευρωπαϊκή μας πορεία».