ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Στη Θεσσαλονίκη, για την επιστροφή στις νίκες

«Αποστολή» στη Θεσσαλονίκη για την ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, την Τετάρτη (22/11). Τα κορίτσια του Θρύλου αντιμετωπίζουν τον Άρη εκτός έδρας, στις 18:00, για την 7η αγωνιστική της Volley League, με στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Μετά την άσχημη εμφάνιση του Σαββάτου (18/11), με αντίπαλο τον Ηλυσιακό στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» (6η αγωνιστική), οι «ερυθρόλευκες» του Λορέντζο Μιτσέλι θέλουν να βγάλουν αντίδραση στην έδρα των «κίτρινων» και να επιστρέψουν στις νίκες στο πρωτάθλημα.

Δηλώσεις:

Λορέντζο Μιτσέλι: «Παίζουμε έναν αγώνα, που είναι πολύ σημαντικός για την κατάταξή μας και πρέπει να δείξουμε όλη τη δύναμή μας και την καλή συμπεριφορά μας στον αγωνιστικό χώρο. Τώρα, θα παίζουμε κάθε τρεις ημέρες, οπότε πρέπει να είμαστε πλήρως συγκεντρωμένοι, με στόχο να ανακτήσουμε όσα χάσαμε στο δρόμο μας. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε».

Μικαέλα Μλέινκοβα: «Το αυριανό ματς με τον Άρη είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς, καθώς το τελευταίο παιχνίδι δεν πήγε όπως θέλαμε. Θέλουμε να επιστρέψουμε στο επιθετικό μας παιχνίδι, να παίξουμε ξανά καλό βόλεϊ, είναι υποχρέωσή μας να κατακτήσουμε το τρίποντο».