ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Στη Βουλιαγμένη για το διπλό

Στροφή στις εγχώριες διοργανώσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, μετά την αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής του Champions League με τη Γιουγκ. Η αποστολή του Θρύλου επέστρεψε το μεσημέρι της Πέμπτης από την Κροατία και αντιμετωπίζει το Σάββατο (10/2) στις 15:30 (ΕΡΤ 2) τη Βουλιαγμένη στο Κολυμβητήριο του Λαιμού στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Στόχος των Πειραιωτών είναι η 14η νίκη σε ισάριθμα ματς αφού εκκρεμεί η εξ' αναβολής εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ).

Η αποστολή του Θρύλου αποτελείται αποτελείται από τους: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλη Μυλωνάκη, Βαγγέλη Δελακά, Κωνσταντίνο Γεννηδουνιά, Γιάννη Φουντούλη, Άντρο Μπούσλιε, Γιώργο Δερβίση, Αλέξανδρο Γούνα, Κωνσταντίνο Μουρίκη, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Στέφανο Γαλανόπουλο, Στέλιο Αργυρόπουλο, Μανώλη Πρέκα, Δημήτρη Νικολαϊδη.

 Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλαχός δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είναι ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία αφού η πρώτη θέση δεν χάνεται. Ωστόσο πάντα όταν παίζουμε με τη Βουλιαγμένη είναι θέμα γοήτρου η επικράτηση και θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες μέχρι τα πλέι οφ που θα κριθεί ο πρωταθλητής. Πρέπει να διαχειριστούμε σωστά στην κούραση από το ταξίδι στην Κροατία και την πρώτη ήττα της σεζόν που είχαμε στο ευρωπαϊκό παιχνίδι και να επιστρέψουμε στις νίκες».