ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Σοβαρά με το Φάρο για το απόλυτο

Μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μπεσίκτας στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας με 68-45 για το Eurocup, o Ολυμπιακός στρέφει ξανά το βλέμμα του στις εγχώριες διοργανώσεις. Η αήττητη ομάδα μπάσκετ γυναικών του Θρύλου, φιλοξενείται στο Κερατσίνι από τον τοπικό Φάρο την Κυριακή (26/11, 14:00), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Σκοπός των «ερυθρόλευκων» είναι η νίκη που θα τους κρατήσει στην κορυφή της βαθμολογίας και παράλληλα θα είναι το κατάλληλο αποτέλεσμα, για να μπορούν χωρίς προβλήματα, να επικεντρωθούν στο ματς με τη Ρίγα στη Λετονία, την προσεχή Πέμπτη για την τελευταία αγωνιστική του Eurocup.

Η Ελένη Καπογιάννη θα έχει στη διάθεσή της για το παιχνίδι με το Φάρο τις: Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Άννα Σπυριδοπούλου και Ανθή Μπαλτά.

Εκτός παραμένει η Αφροδίτη Κοσμά, η οποία συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας της.

Η Ελένη Καπογιάννη τόνισε στο osfp.gr για το ματς  πως «Ο Φάρος,ο Πανιώνιος και εννοειται ο Ολυμπιακός είναι οι τρεις αήττητες ομάδες του πρωταθλήματος. Οπότε είναι ένα ντέρμπι μεταξύ πρωτοπόρων. Ο Φάρος παίζει καλά, έχει καλές αθλήτριες και μία πολύ σοβαρή ομάδα. Παίζει τώρα στην έδρα του και πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί για να πάμε να  κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι. Θεωρώ πως η ομάδα μας είναι πάρα πολύ έτοιμη για να πάρει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα».

Αναφορικά με το εάν αυτό το παιχνίδι είναι και μία πρόβα για εκείνο με τη Ρίγα στο Eurocup, η κόουτς των νταμπλούχων Ελλάδος ειπε «Φυσικά είναι. Κανένα ματς δεν είναι χωρίς ουσία. Πρέπει ο Ολυμπιακός να έχει καλό ρυθμό ανεξάρτητα το ποιος είναι ο αντίπαλος. Τώρα είναι ο Φάρος για την Ελλάδα, στη συνέχεια θα είναι με τη Ρίγα για την Ευρώπη. Για μας η σοβαρότητα είναι η ίδια».

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Φάρο την Κυριακή (26/11, 14:00) θα το δείξει σε απευθείας μετάδοση, το επίσημο κανάλι του sporthero.grστο youtube.