ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Πρώτη «μάχη» με την Ντούκλα Λίμπερετς στο Ρέντη!

 

Στη «μάχη» της Ευρώπης επιστρέφει, μετά την άνετη επικράτηση (0-3) στη Βούλα κόντρα στην Θέτιδα, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. Την Τετάρτη (1/2), τα κορίτσια του Θρύλου δίνουν την πρώτη τους «μάχη» με την Ντούκλα Λίμπερετς, την οποία υποδέχονται στις 19:00 (COSMOTE SPORT 6 HD) στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για τη φάση των πλέι οφ του CEV Cup. Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα, διεκδικώντας την πρόκριση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του CEV Cup (στη συνέχεια, θα προστεθούν και τέσσερις ομάδες από το Champions League, που θα σχηματίσουν τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης). Η ρεβάνς με την Ντούκλα στην Τσεχία θα πραγματοποιηθεί την άλλη Τετάρτη (8/2).

Δηλώσεις:

Λορέντζο Μιτσέλι: «Θέλουμε να συνεχίσουμε στην ευρωπαϊκή διοργάνωση. Και η Λίμπερετς είναι ομάδα που παίζει δυνατά στο CEV Cup, αλλά και στο πρωτάθλημά της, όμως εμείς είμαστε έτοιμοι να παίξουμε, να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι για το στόχο που έχουμε. Είχαμε έναν δύσκολο Ιανουάριο. Από το περασμένο Σάββατο, θα παίξουμε τρία ματς σε μία εβδομάδα. Θα δώσουμε μάχη».

Τζέιλι Γουίντερς: «Ανυπομονούμε να παίξουμε αύριο με έναν αξιοσέβαστο αντίπαλο. Μου αρέσει ο τρόπος που η ομάδα μας παίζει αυτή τη στιγμή. Βλέπω αυτό το παιχνίδι ως μια ευκαιρία να συνεχίσουμε να αποδεικνύουμε σε όλους πόσο σπουδαία γινόμαστε ως ομάδα».