ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Πρωταθλήτριες Ελλάδας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι Νέες γυναίκες του Θρύλου!

Τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διατήρησαν οι νέες γυναίκες κ19 της ακαδημίας πόλο του Θρύλου επικρατώντας  στον τελικό του πανελλήνιου πρωταθλήματος με 13-6 επί του Αλίμου ΝΑΣ. Οι «ερυθρόλευκες» με κορυφαία την Φωτείνη Τριχά που σημείωσε 6 τέρματα έδειξαν ανώτερες καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων και δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης από τους αντιπάλους τους.

Στον τελικό που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής 31/3 στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας, τα κορίτσια του Θρύλου παρότι βρέθηκαν στην αρχή πίσω στο σκορ με 0-2, στην συνέχεια με τα τέρματα της Χριστοδούλου και της Τριχά έφεραν το ματς στα ίσια σε 2-2 και 4-4. Στην συνέχεια, η Χριστοδούλου θα βάλει μπροστά τον Θρύλο 6-5 με την Δρακωτού να διαμορφώνει το 7-5 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκες» «έσφιξαν» την άμυνα τους και κατάφεραν να δεχθούν μόλις 1 γκολ, ενώ δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης της αντίπαλης ομάδας με αποτέλεσμα να φτάσουν στο τελικό 13-6, κατακτώντας έτσι το πρωτάθλημα Ελλάδας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 4-2, 5-1, 1-0.

Ολυμπιακός ΣΦΠ (Σ. Τοροσιάδης): Κωτσάκη Χ, Λογοθέτη Δ, Τζωρτζακάκη Ζ, Οικονόμου Ε, Τριχά Φ, Οικονόμου Μ, Δρακωτού Δ, Κουκουφίκη Μ, Χριστοδούλου Α, Κλεισούρα Ε, Γρηγορίου Ε, Βόγκα Μ, Κωνσταντοπούλου Ε, Κραβαρίτη Μ, Παπαδοπούλου Θ.

Άλιμος ΝΑΣ (Γ. Μπενόπουλος): Λέκκου Αι, Ζλάτου Ζ, Κοβάσεβιτς Ε, Βιδάλη Ι, Θεοφανοπούλου Δ, Καραμάνη Ι, Δασκαλάκη Α, Σιγάλα Α, Μάνη Σ, Μπιτσάκου, Περόνα Μ, Μουστάκα Ι, Παπανδρέου Ι, Καρέλλι Β, Χριστοφοράτου Χ.