ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Ο στολισμός του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου!

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (8/12) ο στολισμός του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού στην Μαρίνα Ζέας με την συμμετοχή όλων των ακαδημιών του συλλόγου. 

Οι νεαροί/ες αθλητές/τριες του Ολυμπιακού μαζί με τους προπονητές και τους εφόρους των τμημάτων τους συγκεντρώθηκαν στην Ιστορική Λέσχη του Συνδέσμου για να στολίσουν το Χριστουγεννιάτικό Δέντρο. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να γευτούν χριστουγεννιάτικα εδέσματα και να περάσουν στιγμές χαράς και διασκέδασης με την μασκότ του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, τον ΛΕΟΝΕ. 

Τους νεαρούς αθλητές υποδέχτηκε ο Διευθυντής των Ακαδημιών του συλλόγου, κ. Μανώλης Τσιρογιάννης ο οποίος δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που τα παιδιά των Ακαδημιών μας αγκάλιασαν για μια ακόμη φορά την εκδήλωση του συλλόγου συμμετέχοντας μαζικά στον στολισμό του Χριστουγεννιατικού Δέντρου. Είναι μια ευκαιρία να περάσουν στιγμές ξεγνοιασιάς και διασκέδασης έξω από τα γήπεδα και χαίρομαι πραγματικά που η προσέλευση των νεαρών αθλητών/-τριών μας είναι μεγαλύτερη από κάθε προηγούμενη χρονιά. Ευχόμαι σε όλους καλές γιορτές».