ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Ξεκίνημα στις τελικές Φάσεις για Παίδες-Νεάνιδες!

Σε ρυθμούς τελικών Φάσεων κινούνται οι Παίδες και οι Νεάνιδες της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας Υδατοσφαίρισης, που θα αγωνιστούν στο Final-12 και στο Final-8 των πρωταθλημάτων τους αντίστοιχα, από τις 16 μέχρι και τις 19 Ιουνίου.

Τα αγόρια της Κ15 θα ταξιδέψουν στην Πάτρα, προκειμένου να αγωνιστούν στον Γ όμιλο με την οικοδέσποινα ΝΕ Πατρών και το ΝΟ Βουλιαγμένης, την Παρασκευή και το Σάββατο (16-17/6) στο Κολυμβητήριο «Πεπανός». Από τους 4 ομίλους, οι ομάδες που θα τερματίσουν τελευταίες, θα αναμετρηθούν μεταξύ τους για τις θέσεις κατάταξης 9-12. Αντίθετα, οι ομάδες που θα πάρουν τις δύο πρώτες θέσεις των ομίλων, θα διασταυρωθούν την Κυριακή (18/6), ενώ τη Δευτέρα (19/6) θα ολοκληρωθούν οι ημιτελικοί και οι τελικοί της διοργάνωσης.

Από την άλλη, τα κορίτσια της Κ17 θα παραμείνουν εντός Αττικής το τριήμερο (16-18/6) προκειμένου να παλέψουν για την δική τους τελική Φάση. Την Παρασκευή και το Σάββατο θα αγωνιστούν στο Final-8 στο Κολυμβητήριο Πειραιά για τον Α όμιλο με ΝΑΟ Κέρκυρας, ΠΑΟΚ και ΝΟ Χανίων, ενώ την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν το πρωί οι ημιτελικοί και το απόγευμα ο μικρός και ο μεγάλος τελικός στο Κολυμβητήριο Αλίμου.

Αναλυτικά οι αναμετρήσεις των Παίδων (Κ15) του Ολυμπιακού στον Γ όμιλο της τελικής Φάσης του πρωταθλήματος στην Πάτρα:

Παρασκευή 20:15  Κολυμβητήριο Πεπανός
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Σάββατο 20:15  Κολυμβητήριο Πεπανός
ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. 


Αναλυτικά το πρόγραμμα των Νεανίδων του Ολυμπιακού (Κ17) στον Α όμιλο της τελικής Φάση του πρωταθλήματος στην Αττική:

Παρασκευή 20:45  Κολυμβητήριο Πειραιά
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. - ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Σάββατο 12:15  Κολυμβητήριο Πειραιά
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. - ΠΑΟΚ 

Σάββατο 18:30  Κολυμβητήριο Πειραιά
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. - ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ