ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Ντέρμπι στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Στη «μάχη» του πρωταθλήματος, με ντέρμπι, επιστρέφει η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, το Σάββατο (4/11). Συγκεκριμένα, το μεσημέρι και ώρα 14:30, οι «ερυθρόλευκες» πρωταθλήτριες Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό στο κλειστό της Λεωφόρου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α1. Στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής περιόδου 2023-24, τα κορίτσια του Θρύλου, που μετρούν μόνο νίκες στο πρωτάθλημα, στοχεύουν στο «διπλό» στην έδρα των «πράσινων», ώστε να συνεχίσουν τη νικηφόρα τους πορεία.

Δηλώσεις:

Θάνος Νίκλας: «Στο αυριανό παιχνίδι με το Παναθηναϊκό πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και με προσήλωση στην άμυνα μας, για να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να βρει ρυθμό στην έδρα του. Επιθετικά πρέπει να έχουμε καλύτερη κυκλοφορία και να αποβάλλουμε συναισθηματισμούς, που μπορεί να μας οδηγήσουν σε γρήγορες αποφάσεις. Θα δώσουμε το 100% της ενέργειας μας, με αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση, σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι».

Ρένια Καρλάφτη: «To αυριανό παιχνίδι είναι ένα από αυτά που ανυπομονούμε να παίξουμε από την αρχή της σεζόν. Έχουμε δουλέψει πολύ. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα απαιτητικό παιχνίδι. Πιστεύω πολύ στην ομάδα μας! Είμαστε έτοιμοι να πάρουμε αυτή τη νίκη».