ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Μπόνη: «Σημαντική για εμάς η παρουσία του κόσμου»

Μετά την ολοκλήρωση του Α' Γύρου του πρωταθλήματος της Α1 Μπάσκετ Γυναικών, το πρόγραμμα για την ομάδα του Ολυμπιακού, περιλαμβάνει «στροφή» στο Κύπελλο. Η αήττητη και στις δυο διοργανώσεις, ομάδα της Ελένης Καπογιάννη υποδέχεται την Κυριακή (20/12, 14:30) στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας τον Πρωτέα Βούλας στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης και θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει την πρόκριση στο Final 4 του θεσμού. Η προετοιμασία του Ολυμπιακού συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και χωρίς προβλήματα.

Μπόνη: «Στόχος μας και το Κύπελλο»

Η μπασκετμπολίστρια του Ολυμπιακού, Μαριρόζα Μπόνη αναφερόμενη στο προσεχές παιχνίδι στάθηκε στη σημασία της παρουσίας του κόσμου του Θρύλου, στο κλειστό της Γλυφάδας τονίζοντας στο osfp.gr τα εξής: 
«Θα είναι ένα καλό παιχνίδι. Ο Πρωτέας πάντα παλεύει στα παιχνίδια και θα τους αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα όπως κάνουμε με όλους τους αντιπάλους. Στόχος μας είναι και το Κύπελλο και αυτό το παιχνίδι είναι το εισιτήριο μας για το Final 4 οπότε πρέπει να είμαστε όσο το δυνατό πιο έτοιμες για να κερδίσουμε. Ο πρώτος γύρος μας βρήκε αήττητες κάτι που ήταν μέσα στα σχέδια μας και είμαστε πολύ ευχαριστημένες που το πετύχαμε. Η ομάδα έχει να δώσει και άλλα και στο δεύτερο γύρο θα παρουσιαστούμε καλύτερα. Ο Ολυμπιακός θα είναι η πρώτη φορά που θα περάσει σε φάιναλ φορ Κυπέλλου και είναι σημαντικό για εμάς να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο να μας στηρίξει και να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τη νίκη».