ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
"Μια χρονιά ορόσημο με 7 πρωταθλήματα...!"
Μια χρονιά ορόσημο, που καταδεικνύει το μεγαλείο του συλλόγου φτάνει στο τέλος της.  Μια χρονιά που όμοια της δεν μπορεί να φανταστεί κανείς αντίπαλος ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. την έζησε σαρώνοντας στο… πέρασμα του μαζικά τους εγχώριους τίτλους.  Η σεζόν 2013-2014 κρίνεται κάτι παραπάνω από επιτυχημένη, αφού ο Θρύλος κατέκτησε 10 Πανελλήνιους τίτλους και έναν Ευρωπαϊκό. Στα τέσσερα μεγάλα ομαδικά αθλήματα, Βόλεϊ Αντρών, Βόλεϊ Γυναικών, Πόλο Αντρών, Πόλο Γυναικών, δεν υπήρξε διεκδικούμενος τίτλος που να μην κατέληξε στην τροπαιοθήκη του Θρύλου.  Σχεδόν για ένα πεντάμηνο, από τα μέσα Μαρτίου και το Κύπελλο στο Βόλεϊ Αντρών μέχρι τα τέλη Ιουλίου με το πρωτάθλημα στο Στίβο, τα τμήματα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. σήκωναν κούπες!
 
Ο απολογισμός;  Νταμπλ στο Βόλεϊ Ανδρών, στο Βόλεϊ Γυναικών, στο Πόλο Ανδρών, Πρωτάθλημα στο Πόλο Γυναικών, πρωτάθλημα Ανδρών στο Πινγκ Πονγκ, στην Κολύμβηση, στο Στίβο και φυσικά η μεγάλη διάκριση με την κατάκτηση του Len Trophy στο Πολο Γυναικών!
 
Ακολουθούν αναλυτικά οι ημερομηνίες με τις κατακτήσεις των τίτλων από τα «ερυθρόλευκα» τμήματα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. :
 
ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ
 
Κυριακή, 16 Μαρτίου: Κυπελλούχος με τον κόσμο του στην Καλαμάτα
 
Με κορυφαίο και πρώτο σκόρερ τον Μπόμπι Γιορντάνοφ, που σταμάτησε στους 31 πόντους, ο Ολυμπιακός νίκησε 3-1 σετ (19-25, 25-18, 25-20, 25-23)την Κηφισιά στο κλειστό της Παραλίας στην Καλαμάτα και πήρε ένα ακόμα Κύπελλο. Τις 14 κατακτήσεις έφτασαν οι «ερυθρόλευκοι» που στη διάρκεια του τελικού «έχασαν» τους Νίκο Σμαραγδή και Γιώργο Στεφάνου με τραυματισμούς, ενώ είχαν και τη συμπαράσταση του κόσμου τους. Οι Πειραιώτες πανηγύρισαν έξαλλα μαζί με τον κόσμο τους που βρέθηκε στο κλειστό της Παραλίας στην Καλαμάτα, την κατάκτηση του Κυπέλλου.
 
Ο τελικός είχε και ξεχωριστό «χρώμα» για τον Κώστα Χριστοφιδέλη, αφού πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου για 9η φορά και «έπιασε» το αντίστοιχο ρεκόρ του Ντράγκοβιτς. Κατά τη διάρκεια της απονομής του τίτλου, οι συμπαίκτες του Χριστοφιδέλη πανηγύρισαν το επίτευγμά του με μια «ερυθρόλευκη» τούρτα με τον δαφνοστεφανομένο έφηβο και όλοι μαζί έσβησαν το συμβολικό κεράκι με τον «αριθμό 9». Μάλιστα ο Χριστοφιδέλης σημείωσε και τον τελευταίο πόντο του αγώνα, έκανε το 25-23 στο τέταρτο σετ, και «σφράγισε» τη νίκη των «ερυθρολεύκων».
 
«Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να κατακτάς έναν τίτλο με την ομάδα σου και να το συνδυάζεις με ένα προσωπικό επίτευγμα. Εύχομαι να είμαι υγιής και να μπορέσω και τα επόμενα χρόνια να πανηγυρίσω κι άλλες κούπες», δήλωσε ο ακραίος του Ολυμπιακού, Κώστας Χριστοφιδέλης.
 
ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
 
Κυριακή, 30 Μαρτίου:  Κούπα στην Πύλο!
 
Στο τελικό του Final-4 που διεξήχθη στην Πύλο, η ομάδα Βόλεϊ Γυναικών  του Ολυμπιακού ήταν η απόλυτη κυρίαρχος. Οι «ερυθρόλευκες» νίκησαν εύκολα τον Πανναξιακό στον τελικό με 3-0 σετ (25-14, 25-15, 25-21) και έφεραν μια ακόμα κούπα στην τροπαιοθήκη του συλλόγου. Αυτό ήταν το τέταρτο συνολικά αλλά και διαδοχικό Κύπελλο Ελλάδας που κατακτά του τμήμα του Ολυμπιακού.  Τα κορίτσια του Γιάννη Νικολάκη μπήκαν πολύ δυνατά από την αρχή, πήραν εύκολα (25-14) το πρώτο σετ κι έδειξαν τις διαθέσεις τους. Ο Πανναξιακός στο δεύτερο σετ προσπάθησε να αντιδράσει, έμεινε κοντά στο σκορ μέχρι το 10-9, όμως, γρήγορα ο Ολυμπιακός πήρε ξανά τα ηνία και επικράτησε 25-15! Με το υπέρ του 2-0, ο Ολυμπιακός μπήκε πιο χαλαρά στο τρίτο σετ, το οποίο όμως κατέκτησε 25-21, έκανε το 3-0.  Πολυτιμότερη παίκτρια της διοργάνωσης αναδείχτηκε η αρχηγός και διεθνής πασαδόρος του Ολυμπιακού Στέλλα Χριστοδούλου.
 
ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
 
Σάββατο, 5 Απριλίου:  Στη Φλωρεντία, γράφτηκε ιστορία!
 
Ιστορία έγραψε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού στην Φλωρεντία. Τα κορίτσια μας κέρδισαν με 10-9 την Φιρέντσε στον τελικό του Φάιναλ Φορ του Λεν Τρόφι και για πρώτη φορά στην ιστορία κατέκτησαν ευρωπαϊκό τίτλο. Ο Ολυμπιακός υπερείχε ξεκάθαρα σ' όλη την διάρκεια του αγώνα και κόντρα και στη διαιτησία πήρε την μεγάλη κούπα! Η ομάδα μας έχασε στην διάρκεια του αγώνα με 3 ποινές την Ελευθερία Πλευρίτου και την Μπάρμπαρα Μπούικα ενώ η Άλκηστης Αβραμίδου από το 1ο οκτάλεπτο υπέστη τραυματισμό στα δάχτυλα του χεριού της και αγωνίστηκε με σπασμένο δάχτυλο στο υπόλοιπο ματς!.
 
Ο τίτλος κρίθηκε στο φινάλε και πρωταγωνίστρια ήταν η Μπρον Νοξ. Η Αυστραλή πολίστρια έκλεψε την μπάλα στα τελευταία δευτερόλεπτα και με ένα ωραίο σουτ την έστειλε και στα δίχτυα (23''') χαρίζοντας την κούπα στον Ολυμπιακό.
 
Η διακύμανση:  Α οκτάλεπτο: 1-0 Μανωλιουδάκη 7:11, 2-0 Μανωλιουδάκη 3:11, Β οκτάλεπτο: 2-1 Μπαρτολίνι 6:31, 2-2 Μπαρτολίνι (πέναλτι) 5:58, 3-2 Μπούικα (φουντ.) 5:32, 3-3 Μότα 4:34, 4-3 Νοξ 4:02, 5-3 Μαργ. Πλευρίτου (φουντ.) 1:37, 5-4 Ρεπέτο 0:35, Γ οκτάλεπτο: 6-4 Μπούικα (πεν) 7΄45, 6-5 Κρέγκ (π.π) 7:13, 6-6 Μπαρτολίνι (πεν.) 1:57, Δ οκτάλεπτο: 7-6 Μανωλιουδάκη (πεν.) 6:51, 7-7 Τζιάτσι (π.π) 6:20, 8-7 Μανωλιουδάκη (παν.) 5:59, 9-7 Μαργ. Πλευρίτου (φουντ.) 5:30, 9-8 Μότα 3:34, 9-9 Μπαρτολίνι 2:44,10-9 Νοξ 23''.
 
Τα οκτάλεπτα: 2-0, 3-4, 1-2, 4-3
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ(Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου, Ελ. Πλευρίτου, Σώρα, Μανωλιουδάκη 4, Αβραμίδου, Καλογεράκου, Μαργ. Πλευρίτου 2, Νιαρχάκου, Μπούικα 2, Βασιλακοπούλου, Νοξ 2, Σταματοπούλου.
 
ΦΙΡΕΝΤΣΕ (Αντρέα Σελαρόλι): Λάβι, Μότα 2, Φερίνι, Κολαιότσο, Σετόντσε, Λάπι, Μπαρτολίνι 4, Μάσι, Ρεπέτο 1, Ολίμπι, Τζιάκι 1, Κρέγκ 1.
 
Παυλίδης: «Αυτή είναι μόνη η αρχή»
 
Ο  προπονητής του Ολυμπιακού Χάρης Παυλίδης είχε δηλώσει μετά την κατάκτηση της ευρωπαϊκής κούπας: «Ήταν ένα παιχνίδι που το κερδίσαμε με την ψυχή και μόνο. Η διαιτησία ήταν κόντρα και έκανε ότι μπορούσε να μας το στερήσει. Η ομάδα έδειξε ψυχή και πήρε το Κύπελλο. Συγχαρητήρια στα κορίτσια και στους συνεργάτες μου. Αυτή είναι μόνο η αρχή. Θα έρθουν και άλλες κούπες πιο μεγάλες. Αυτή η ομάδα θα γράψει ιστορία στο ευρωπαϊκό πόλο. Θέλω να αφιερώσω αυτό το τρόπαιο στον ανώνυμο οπαδό του Ολυμπιακού που είναι δίπλα στον Ερασιτέχνη. Είναι δίπλα μας παίρνει εισιτήριο για να μας δει και την κάρτα φιλάθλου για να μας ενισχύσει».
 
ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ
 
Κυριακή, 6 Απριλίου: Πρωτάθλημα… αήττητο στο Πινγκ Πονγκ
 
Με απολογισμό 18 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε φυσικά Πρωταθλητής τις υποχρεώσεις του στο Πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών στο Πινγκ Πονγκ. Οι αθλητές μας «διέλυσαν» κάθε αντίπαλο στην διάρκεια της χρονιάς και το απόγευμα της Κυριακής 6 Απριλίου κερδίζοντας με 4-0 τον Άρη Βούλας στον τελευταίο αγώνα που διεξήχθη στο ΣΕΦ σήκωσαν την 11η κούπα στην ιστορία του συλλόγου . Ο Τάσος Ρηνιώτης, ο Ντανιέλ Τσιόκας, ο Ένιο Μέντεζ και τα άλλα παιδιά (Γεωργιόπουλος, Τσόπελας) του Ολυμπιακού έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κατάφεραν να φέρουν άλλη μια κούπα στο σύλλογο. Μετά από το τέλος του αγώνα με τον Άρη Βούλας έγινε η απονομή του Πρωταθλήματος και ο Πρόεδρος Μιχάλης Κουντούρης μαζί με τον Αντιπρόεδρο Νίκο Σαλαπατάρα έδωσαν συγχαρητήρια στον έφορο Αλέξανδρο Αγάθο στον προπονητή Γιώργο Χριστοφοράκη και στους αθλητές μας.Ο προπονητής μας Γιώργος Χριστοφοράκης τόνισε μετά από την απονομή: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για την μεγάλη τους προσπάθεια. Είναι ήρωες και κατάφεραν να επαναφέρουν τον Ολυμπιακό στην κορυφή. Αυτός ο σύλλογος είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί σ’ όλα τα αθλήματα. Μπράβο και στη γυναικεία ομάδα που πάλεψε έως το τέλος το πρωτάθλημα. Θα τα καταφέρει το 2015. Θέλω να πω και ένα μεγάλο μπράβο και στα κορίτσια του πόλο για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού. Θέλω ακόμη ν’ ευχαριστήσω τον πρόεδρο μας κ. Κουντούρη για την αμέριστη συμπαράσταση του σ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς».
 
ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
 
Κυριακή, 27 Απριλίου: Δεύτερο σερί με «μπρέικ» και μειονέκτημα έδρας
 
Το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα πανηγύρισε η ομάδα βόλεϊ Θρύλου  μετά την επικράτησή με  3-0 σετ ( 25-14, 25-20, 25-21) της ΑΕΚ στον τέταρτο τελικό στο «κλειστό» του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη».  Οι «ερυθρόλευκες» αγωνίστηκαν με μειονέκτημα έδρας στη σειρά των τελικών αλλά μετά το «μπρέικ» στη Νέα Φιλαδέλφεια (0-3 σετ, 17-25, 17-25, 20-25) στον τρίτο τελικό, επικράτησαν για τρίτη φορά της ΑΕΚ  και με συνολικό σκορ 3-1 νίκες πανηγύρισαν το πρωτάθλημα και ταυτόχρονα  το νταμπλ, αφού  πριν από περίπου ένα μήνα είχαν κατακτήσει  και το Κύπελλο Ελλάδας.
 
ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
 
Κυριακή, 27 Απριλίου 2014: Αήττητος και 28η φορά πρωταθλητής!
 
Με την εντυπωσιακή επίδοση του… αήττητου η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού κατέκτησε το 28ο πρωτάθλημα στην Α1 Ανδρών. Οι «ερυθρόλευκοι» που δεν ηττήθηκαν σε κανένα ματς κατά τη διάρκεια της χρονιάς, επικράτησαν και στον τρίτο τελικό της Βουλιαγμένης, αυτή τη φορά με 11-6 και με 3-0 νίκες σήκωσαν την κούπα για δεύτερη σερί χρονιά, με το απόλυτο των 27 νικών. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο Παπαστράτειο και ήταν κεκλεισμένων των θυρών λόγω πρωτοφανούς τιμωρίας που επιβλήθηκε στο σύλλογο.
 
ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ
 
Σάββατο, 3 Μαΐου:  Πρωτάθλημα μέσα στην Αλεξανδρούπολη
 
Κερδίζοντας με 3-0 σετ  (24-26, 29-31, 17-25) τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης μέσα σε ένα κατάμεστο και «εχθρικό» γήπεδο ο Θρύλος αναδεικνύεται πρωταθλητής της
 
Volleyleague ΟΠΑΠ. Υπερασπιζόμενος με τον καλύτερο τρόπο τα κεκτημένα ο Ολυμπιακός για δεύτερη σερί χρονιά έφερε την κούπα στον Πειραιά κατακτώντας παράλληλα το 27ο πρωτάθλημα στην ιστορία του.  Σε αντίθεση με ότι είχε συμβεί στα δυο πρώτα ματς της σειράς των τελικών, στο Ρέντη, όπου οι «ερυθρόλευκοι» δυσκολεύτηκαν για να φτάσουν στις δυο νίκες, μέσα στην Αλεξανδρούπολη μίλησε ξανά η καρδιά του πρωταθλητή. Παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζε ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με μεγάλο πάθος και αποφασιστικότητα και έφτασε στη νίκη κατακτώντας το πρωτάθλημα και παράλληλα το νταμπλ αφού είχε προηγηθεί λίγες εβδομάδες νωρίτερα το Κύπελλο Ελλάδας στην Καλαμάτα.
 
ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
 
Σάββατο, 10 Μαΐου 2014: Ένα ακόμα νταμπλ!
 
Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού κατέκτησε και το Κύπελλο Ελλάδας πανηγυρίζοντας παράλληλα το 13ο νταμπλ στην ιστορία της. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου επικράτησε 11-10 της Βουλιαγμένης στον τελικό του Final 4 που διεξήχθη στο Παλαιό Φάληρο.
 
ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
 
Σάββατο, 24 Μαΐου: Πρωτάθλημα μέσα στο Λαιμό και επιστροφή στην κορυφή!
 
Πρωταθλητής Ελλάδος για 5η φορά στην ιστορία του στο Πόλο Γυναικών αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός. Η ομάδα μας κέρδισε στα πέναλτι 10-7 (6-6) την Βουλιαγμένη στον 5ο τελικό μέσα στο κολυμβητήριο του Λαιμού και επέστρεψε στην κορυφή μετά από 2011. Ο Ολυμπιακός που φέτος κατέκτησε το Λεν Τρόφι έδειξε πως έχει την καλύτερη ομάδα και στην Ελλάδα κατακτώντας το Πρωτάθλημα με 3-2 νίκες. Μεγάλη πρωταγωνίστρια του αγώνα ήταν η Χρυσή Διαμαντοπούλου η οποία στην διαδικασία των πέναλτι απέκρουσε τα χτυπήματα της Γερόλυμου και της Τσουκαλά.
 
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
 
Κυριακή, 22 Ιουνίου:  Ο «Βασιλιάς» της Κολύμβησης!
 
Το καλοκαίρι είχε ξεκινήσει, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις στην πλειοψηφία τους είχαν ολοκληρωθεί, αλλά ο Ολυμπιακός συνέχισε την αγαπημένη του συνήθεια να σηκώνει κούπες.  Για 55η φορά στην ιστορία ο «Βασιλιάς» της Ελληνικής Κολύμβησης, ο Ολυμπιακός ανέβηκε στο θρόνο του. Οι 29 αθλητές-τριες του Ολυμπιακού έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό το τριήμερο 20-22/6 στο Κολυμβητήριο του Αλίμου και με χαρακτηριστική άνεση οδήγησαν τον σύλλογο στην κατάκτηση του 55ου Εθνικού Πρωταθλήματος που ήταν συνάμα και το 19ο συνεχόμενο. Ο Ολυμπιακός συγκέντρωσε 392,5 βαθμούς στη Γενική, 234,5 στους Άνδρες και 158 στις Γυναίκες και έδειξε για ακόμη μια χρονιά πως είναι ο «Βασιλιάς» του αθλήματος. Οι αθλητές του συλλόγου μας μαζί με τους προπονητές γιόρτασαν μαζί με τους δεκάδες οπαδούς του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στον Άλιμο το 55ο και έδωσαν υπόσχεση για το 56ο το οποίο θα είναι το 20ο συνεχόμενο σε μια χρονιά όπου ο Θρύλος θα γιορτάσει τα 90α γενέθλια του.  Ο σύλλογος μας κυριάρχησε και στην 3η και τελευταία ημέρα των αγώνων. Οι αθλητές μας κατέκτησαν 12 μετάλλια εκ των οποίων τα 6 ήταν χρυσά, τα 4 ασημένια και τα 2 χάλκινα.
 
Γέμελος: « Ο Ολυμπιακός θα το παίρνει για πάντα!»
 
Ο Αρχιπροπονητής του Ολυμπιακού, Νίκος Γέμελος είχε δηλώσει μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Ο Ολυμπιακός θα το παίρνει για πάντα το Πρωτάθλημα. Γι' αυτό είμαστε εδώ. Οι αθλητές, οι προπονητές και φυσικά η διοίκηση που είναι πάντα κοντά μας. Όταν είσαι στον Ολυμπιακό ακόμη και το 55ο Πρωτάθλημα μοιάζει με εύκολο αλλά πιστέψε με δεν είναι. Μόνο αυτός ο σύλλογος έχει τέτοια δύναμη. Μακάρι να είχαμε ανταγωνισμό, θα βοηθούσε ακόμη περισσότερο τον σύλλογο μας. Μπράβο σ' όλα τα παιδιά. Ο Ολυμπιακός έχει ισχυρή διοίκηση, έχει τον πιο φανατικό κόσμο και δεν σταματά να σηκώνει κούπες. Φέτος πήραμε κούπες στο ποδόσφαιρο, στο πόλο, στο βόλεϊ, στην κολύμβηση, στο πινγκ πονγκ και συνεχίζουμε γιατί απλά είμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»
 
Γιαννιώτης: «Σα να παίρνω το πρώτο»!
 
Ενώ από την πλευρά του ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Σπύρος Γιαννιώτης δήλωνε πως: «Κάθε φορά που κατακτώ ένα Πρωτάθλημα είναι σαν να παίρνω το πρώτο. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να είμαι μέλος του Ολυμπιακού και είμαι ευλογημένος που έχω πετύχει τόσα στην καριέρα μου. Το Πρωτάθλημα μπορεί να νομίζουν πολλοί ότι είναι εύκολο αλλά εμείς οι αθλητές δίνουμε κάθε χρόνο τον καλύτερο μας εαυτό για να το κάνουμε εύκολο. Μπράβο σ' όλα τα παιδιά. Αισθάνομαι υπέροχα. Δεν το κρύβω ότι μου άρεσε πολύ όταν τελείωσε η κούρσα στα 1500μ που φώναξαν από την εξέδρα «Ολυμπιακός» και το όνομα μου. Δεν έχουμε συνηθίσει στο άθλημα μας να έχουμε εξέδρα και το χάρηκα πάρα πολύ».
 
ΣΤΙΒΟΣ
 
Κυριακή, 20 Ιουλίου: Φινάλε στο ΟΑΚΑ για μια χρυσή σεζόν!
 
Με την κατάκτηση του 9ου συνεχόμενου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών στο Στίβο ολοκληρώθηκε η αγωνιστική σεζόν για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Σε μια χρονιά που είχε μόνο κούπες σ' όλα τ' αθλήματα τα «παιδιά»  του Τάκη Βεντίκου κατάφεραν να πάρουν το Πρωτάθλημα και να γράψουν ιστορία αφού για τους Άνδρες ήταν η 100η διοργάνωση! Στους αγώνες που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο (19-20/7) στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός έδειξε πολύ καλά στοιχεία στους Άνδρες και με 123 βαθμούς άφησε στην 2η θέση τον «Ελευθέριο Βενιζέλο» ο οποίος μάζεψε 110. Συνολικά στις δυο ημέρες των αγώνων ο σύλλογος μας κατέκτησε επτά μετάλλια σε Άνδρες και Γυναίκες.
 
Ο Ολυμπιακός πήρε το χρυσό με τον Δημήτρη Τσιάμη στο τριπλούν με επίδοση 16.73 ενώ πήρε ασημένια μετάλλια με τους Μιχάλη Μερτζανίδη (7.88) στο μήκος, Πέτρο Κυριακίδη (47.88) στα 400μ, Γιώργο Ήλτσιο (73.08) στον ακοντισμό και την Ανδριάνα Φέρρα (23.58) 200μ. Επίσης ο Ολυμπιακός κατέκτησε το χάλκινο στα 4χ400μ (I. Νάτζιος, Κ. Νάτζιος, Καραουλασβίλι, Κυριακίδης) με 3.17.26 και στα 400μ εμπόδια με τον Ιάσων Νάτζιο (53.03). Ο Ολυμπιακός κατέβηκε στους αγώνες του ΟΑΚΑ με πολλές και σημαντικές απουσίες αλλά κατάφερε να είναι και πάλι Πρωταθλητής. Ο έφορος και Αρχιπροπονητής του Ολυμπιακού Τάκης Βεντίκος είχε δηλώσει: «Μπράβο στα παιδιά. Πέτυχαν έναν άθλο. Με τόσες απουσίες κατέκτησαν άλλο ένα Πρωτάθλημα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου την κα Νικολαϊδου και τον κ. Ψαρομιχελάκη. Αυτό το Πρωτάθλημα είναι προϊόν ομαδικής δουλειάς».