ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Με Χίο πριν το Αννόβερο

Μετά την πρόκριση στο Final-4 του κυπέλλου και λίγες μέρες πριν από την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στο Αννόβερο, η ομάδα πόλο των Ανδρών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει, την Παρασκευή (24/2 19:30), στο Παπαστράτειο την Χίο, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Στόχος των Πειραιωτών είναι η 15η νίκη σε ισάριθμα ματς καθώς εκκρεμεί η εξ' αναβολής εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.
 
Η αποστολή του Θρύλου αποτελείται αποτελείται από τους: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλη Μυλωνάκη, Βαγγέλη Δελακά, Κωνσταντίνο Γεννηδουνιά, Γιάννη Φουντούλη, Άντρο Μπούσλιε, Γιώργο Δερβίση, Αλέξανδρο Γούνα, Κωνσταντίνο Μουρίκη, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Στέφανο Γαλανόπουλο, Στέλιο Αργυρόπουλο, Μανώλη Πρέκα, Δημήτρη Νικολαϊδη.

Ο Κώστας Μουρίκης ενόψει της αναμέτρησης με την Χίο δήλωσε στο osfp.gr τα εξής:  «Η προετοιμασία μας ουσιαστικά συνεχίζεται για το παιχνίδι με το Αννόβερο εκτός έδρας. Λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας όπου συναντηθήκαμε όλοι μαζί μετά από μια εβδομάδα, όπως και στο παιχνίδι με τον Εθνικό έτσι και κόντρα στην Χίο, θέλουμε να δείξουμε καλό πρόσωπο και να βγάλουμε στο παιχνίδι μας τα στοιχεία που θα εφαρμόσουμε και στο ευρωπαϊκό μας παιχνίδι. Όλα τα παιχνίδια τα αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα και με τη Χίο θα κάνουμε το ίδιο ώστε να συνεχίζουμε την αήττητη πορεία μας».